torsdag 8 september 2011

Slutet gott allting gott

Med 18,2 mörka kilometer avslutade jag dagen. Eller nä, dusch och ostkaka med sylt och grädde kom efter. Men nästan. Lite kortare än jag skulle velat, men rundan var helt enkelt inte längre än så och hungrig och extremt sugen på ostkaka kunde jag inte förmå mig till att ta en extrasväng.

Tidigare på dagen var jag och Sixten på öppna förskolan tillsammans med Sofia och hennes Ville och det piggar alltid upp. Sixten älskar sångstunden och sitter som ett ljus och sjunger med på sitt eget lilla vis. Och så är det roligt att träffa så många andra bäbisar tycker han.

Så en dålig början vändes till ett bra slut. Sluter gott allting gott. Nu är det läggdags.


Skrivet på min Iphone

5 kommentarer:

Jonna sa...

Starkt att springa så långt en vardagkväll! Kan tänka mig att den ostkakan smakade mycket bra sen...

Anonym sa...

Vilket bra pass!! och ja, när man är hungrig vill man bara komma hem igen.

Ostkaka!! mums!
kram

mikael sa...

Fin sida du fått till!

Tre tävlingar kvar för säsongen. Möjligen 4 om jag bestämmer mig för Finalloppet.
Sedan 2 v löpvila och sen på det igen med uppbyggnad.

Sofie RW sa...

Låter som ett bra pass! Och löpning har ju en förmåga att vända på saker till det positiva.

Löpning & Livet sa...

jonna: ja ibland går det att ta sig iväg :)

coyntha: ostkaka är sjukt gott!

mikael: tack och det låter väl bra!

sofie: jo det har ju det! :)