tisdag 31 augusti 2010

Vattenlöpning och myggbett

Jag överlevde faktiskt morgonens vattenlöpning. Det var till och med ganska roligt. Eller ja, helt ok åtminstone. Så ok att jag mycket väl kan tänka mig att köra det regelbundet framöver. Men det får vänta tills magen bäbisen inte vill att jag springer på riktigt mer.

Det blev iallafall 40min vattenlöpning och 5min nedsim. Hade vi haft mer tid hade jag gärna simmat lika länge som löpt, men det får bli en annan gång. Eftersom jag mest fokuserade på att få till tekniken fick jag inte upp pulsen sådär jättemycket, men mot slutet fick jag lite fart på kroppen och lyckades komma upp i närmare 80% iallafall. Med lite mer erfarenhet går det alldeles säkert att få till riktigt jobbiga pass.


Bild snodd från Madde. Synd att inte myggen syns..

Något jag däremot var nära att dö av var myggorna i Skatås. Under kvällens kettlebellarmy hade vi sällskap av sisådär två miljoner mygg som glatt kalasade på varende kvadratmillimeter de kunde komma åt. Så fort man inte rörde sig framåt/bakåt/uppåt/i sidled hade man typ tjugo stycken sittande på kroppen. De verkade aldrig bli mätta heller. Tur att jag har ett par liter blod extra för tillfället. Ett extra lager hull att bita i också föresten.

8 kommentarer:

Karin Engen sa...

det var verkligen helt sinnesjukt mycket mygg!

Mia sa...

Jag var på sanbbvisit i Skatås igår längs med tvåochenhalvan, men klarade mig tack och lov undan myggen...

Vattenlöpning? Roligt? Det kanske är det jag ska satsa på då i höst :)

Mia sa...

Jag var på snabbvisit i Skatås igår längs med tvåochenhalvan, men klarade mig tack och lov undan myggen...

Vattenlöpning? Roligt? Det kanske är det jag ska satsa på då i höst :)

Åsa sa...

Härligt att ha något att komplettera träningen med om det skulle behövas. Jag skulle vilja testa vattenlöpning. Tycker att det verkar tråkigt men måste ändå ge det en chans.

Marre sa...

Då blir det till att vifta skoningslöst med ketllebells då för att jaga myggen = extra träning! Vattenlöpning låter boooring men jag skulle också vilja testa innan jag uttalar mig.

Ellinors dröm sa...

Kom upp till Huvfudstaden så kör vi i Kronobergsbadet en repa.

Em Löfgren sa...

kul med "back upp plan" som känns bra =) träning du kan njuta av sedan när magen är större =)

Lars sa...

Jag har ju sett dina inlägg på några andra bloggar (menmia och springamera) och undrat om du också skulle springa Lidingö i år och det ser jag att du ska kul!