onsdag 18 augusti 2010

CykeleuforiIkväll har jag cyklat för en kollega på mitt gamla gym och återigen slogs jag av hur viktig musiken är för att jag ska kunna prestera. Den här mannen har ofta musik jag gillar, men idag var det något alldeles särskilt bra! Ganska tung synth större delen av passet fick mig att orka trots att benen hade lite träningsvärk sedan gårdagens kettlebellarmy (och då var jag ändå bara instruktör..), att jag fick mjölksyra hur lätt som helst och att jag har gått omkring som en zombie större delen av dagen. Det hade garanterat inte funkat om musiken varit av en sådan art som inte faller mig i smaken. Jag älskar att träna till bra musik! Ja, det var mest det jag ville säga.

9 kommentarer:

mina sa...

Det där med den snabba mjölksyran är den absolut tydligaste bieffekten av min graviditet. Det är tyvvärr inget att göra åt. Mjölksyra är visst inte så populärt hos bebisen heller så tyvärr måste man ju också undvika den, åtminstone längre stunder.

Håller med om att musik verkligen är superviktigt. Pass kan ju helt förstöras av dålig musik, eller lyftas av bra.

Idag är jag bra öm i kroppen sen i tisdags. Jag har sådär lagom ont i hela kroppen. Det var länge sen och känns rätt skönt faktiskt

Marre sa...

Håller med om att musiken är viktig, speciellt i klasser som spinning där känslan förmedlas så himla bra från musiken. Kass musik och hela passet blir blaha-blaha....

Malin sa...

Oj vad mycket man missar när man tar semester. Får rysningar i kroppen när jag rullar ner och läser dina inlägg. Vilken överraskning, vad kul!!! Stort grattis till den lille i magen. Kram

Mia sa...

Härligt! Jag funderar mycket på cykel nu när jag planerar löpvila i höst/vinter. Men vi får se. Är musiken bra så kanske det blir ett enklare beslut :)

soffan sa...

Oh ja, bra musik är det viktigaste för mig när jag tränar! En riktigt kickass låt kan verkligen få mig att ge det där allra sista. :)

Mia sa...

Supertack för fin och väldigt ärlig kommentar. Jag blir alltid lite rädd när jag skrivit sånt där. Det är så känsligt, samtidigt måste jag säga det.

Jag ska följa upp det vid ett senare tillfälle. Många tankar som snurrar kring detta nu...

Kram kram

Karin Engen sa...

Åh Andréa att till och med du har träningsvärk, om än liten, lyfter min dag lite. Jag har knappt kunnat gå på två dagar nu och vet inte vart jag skall ta vägen :)

Löpning & Livet sa...

mina: jo.. det är det som är en av de bra grejerna med löpning. Där har jag väldigt sällan mjölksyra. i princip bara vid backträning och kortare intervaller..

marre: jo och därför är det synd att jag (oftast) inte har samma smak som de flesta andra instruktörer :)

malin: Tack!! Ja här händer det oväntade grejer :)

mia: måndagar 07:00 på sportlife exclusive (from v 38) är det som gäller då! :)

soffan: verkligen!

mia: det var så lite så!

karin: haha :) jag har faktiskt lite även idag, dock på andra ställen än igår :)

Ewa sa...

Jag älskar verkligen den här låten! Vore inte fel att se dem live igen snart. :] Jag håller för övrigt med dig om att musik är viktigt!