lördag 28 augusti 2010

Kallt, höstigt, underbart!

För andra dagen i rad vaknade jag fem minuter innan klockan, pigg och utvilad! Har det vänt nu tro? Igår åt jag en liten minifrukost (Ett stort glas nyponsoppa och två kokta ägg) och åkte därefter till lyxgymmet och körde ett styrkepass. (Jag upptäckte även hur mycket kroppen faktiskt har förändrats utseendemässigt på bara några månader (häftigt!), men mer om det någon annan gång.) Därefter utelyxfrukost och jobb.

Idag drack jag ett stort glas nyponsoppa och klädde sedan på mig springkläder. Inklusive jacka, vilket kändes som ett bra tecken. Det är höst nu, min bästa springårstid! Och inte blev jag besviken inte. Trots lite träningsvärksstel rumpa och bara halvvakna ben svävade jag fram. Visserligen i ett riktigt långsamt lufstempo, men vad gör det? Det var sol (fast sen lite regn), det var kyligt och det var höstigt. Det var underbart!


Denna morgon var det denna som framkallade mest minnen. Någonstans längst där framme, inklämd mot staketet står en 19 årig Andréa och känner ungefär samma känslor som en morgon drygt nio år senare.

Nu är jag redo för jobb, fem timmars bussresa och 30 års fest. Tänk vad lite springning kan göra.

4 kommentarer:

Karin Engen sa...

Åh finaste Andréa!
Vad glad jag blev när du säger den låten, för den är verkligen speciell! Bra start på dagarna nu, bäbisen kanske är med på noterna om att upp och hoppa tidigt istället för att sova :)

mina sa...

Visst är det toppen med höst! Du ska se att det säkert vänt nu, tröttheten är ju värst i början, nu väntar en period där det ibland är lätt att glömma bort graviditeten, innan du känner sparkar och sånt.

Helena sa...

Håller med dig...hösten ÄR verkligen den bästa årstiden för löpning! Är glad att du känner dig piggare, klart att det är nu det vänder... Ha en fin söndag!

Mia sa...

Ja nu är det äntligen dax för fina höstpass i Göteborg. Ska bara läka ihop lite mer först. Men nu känner man liksom att framgången "ligger i luften".. :)