söndag 22 augusti 2010

Lite suddiga pics


Uppvärmning..

Jag måste medge att det känns lite konstigt att vara jättenöjd med en tid som faktiskt är nära 6min från mitt milrekord. Fascinerande hur man anpassar sig efter rådande omständigheter. Något som jag är mindre nöjd med är mitt fotande. Jag är verkligen ingen "riktig" bloggare som har med sig kameran överallt. Fast så bloggar jag visserligen mest förs själva skrivandets skull också. Här bjuds dock på ett par suddiga bilder från Martins mobil. Så varsågoda.

Att posera framför kameran har aldrig varit, och kommer aldrig bli, min starka sida. Det märks.

10 kommentarer:

Karin Engen sa...

Äääääh du e ju skitsnygg :D

Maja-Stina sa...

Starkt jobbat!
Folk som springer lopp impas jag av.

Sofie RW sa...

Grattis till ett bra lopp - tänk att du springer så lätt och snabbt trots att du har en liten där inne. Tänk vad han/hon får vara med om... marathon, army, midnattsloppet osv.

Cecilia sa...

Grattis till ett väl genomfört lopp!

Helena sa...

Ok, let me put it this way:
Du är hur snygg som helst, tiden är riktigt bra och jag är SÅ glad för er skull att det är tillökning på gång...har HELT missat det...! :)
YOU ROCK!

Jenny sa...

Jag var i Göteborg just denna helgen och av en slump så bodde vi på ett hotell precis där ni midnattslöpare sprang förbi. Givetvis var jag tvungen att gå ut och titta och jag tror faktiskt jag såg dig(minns dina långa strumpor)Såg ju riktigt bra ut!

Katten sa...

Mycket imponerad, vilken tid med bebis o allt. Blev inspirerad av ditt referat, behövdes idag. Snyggt jobbat!

Malin sa...

Det bara lyser om dig Andrea! Och då menar jag inte bara för att du har en neongul t-shirt ;) Du är jätte snygg!

soffan sa...

Fanken vad snyggt, med de korta tightsen och matchande knästrumpor :)!

Anonym sa...

Vad roligt att du fick en så glad och positiv upplevelse av loppet, och fin tid som vanligt - trots omständigheterna. Jag skriver som jag brukar då det gäller dej, grymt! =)