söndag 29 augusti 2010

Rosa dygnet

Jag är ganska dålig på att "marknadsföra" mig själv. Mest för att jag helt ärligt har väldigt svårt för det. Inte för att jag tycker att jag är dålig på något sätt, utan mest för att jag tycker att det finns tillräckligt mycket hypande och ryggdunkande i branschen. Eller kanske för att jag är dum? Jag vet inte. Jag fattar ju att det är på det viset man tar sig framåt i den här världen. Kunskap och sånt är inte lika viktigt i alla sammanhang. Fast ärligt talat är jag heller inte ute efter någon ära och berömmelse. Jag vill känna att jag är bra på det jag gör men om sedan hela världen vet om det eller inte spelar mindre roll.

Oj, nu blev det snurrigt. En lång inledning på ett kort meddelande. Det jag egentligen ville säga är att helgen den 2:e och 3:e oktober går Rosa dygnet av stapeln på Sportlife Exclusive i Göteborg. I ett dygn kan du cykla för duktiga instruktörer. Emellanåt kan du även träna i andra former, också det för duktiga instruktörer. Det kostar förvisso en liten slant, men alla slantar som kommer in går oavkortat till Rosa Bandets insamling till förmån för bröstcancer. Om man vill kan man välja att spendera en timme tillsammans med mig. Mellan klockan nollåttanollnoll och nollåttafemtiofem på söndagmorgonen tar vi oss upp och över Hagnesta Hill. Häng med om du vill!Så, nu har jag marknadsfört mig själv lite för en gångs skull. Fast mest vill jag att du är med och skänker pengar, om du sen väljer att göra det genom att cykla för mig, någon av de andra cykelinstruktörerna, genom att träna i någon annan form eller bara fika spelar mindre roll. Kom och skänk!

14 kommentarer:

Marre sa...

Coolt! Synd att det är så långt bort bara.... :-)

Spring-Therese sa...

STORT GRATTIS till bebisen i din mage! Så roligt och häftigt!

Hagnesta Hill cykling - underbart! Blir det enbart Kent på passet då? ;)

Ta hand om dig,
Therese

Anna sa...

Du borde verkligen marknadsföra dig själv! Du är ju duktig och kompetent!

Em Löfgren sa...

tycker du borde vara allt annat än försiktig med att marknadsförade dig och allt bra du har att ge och bidra med! men samtligt- man ska göra det som känns naturligt för en! jag tror att de som är bra får uppmärksamhet ändå utan att jaga röster kors och tvärs! man måste väl inte skrika högst för att vara bäst ! =)

Cathrin sa...

Cykel och kent-tema(?)!! Räkna med mig!

Löpning & Livet sa...

marre: äh, en gbgresa är du väl värd? :)

therese: tack!! och ja, det är endast och bara kent! :) det kommer väl krävas lite knåpasnde för att det ska bli bra, men det får det vara värt :)

anna: jo det vet jag ju att jag är (på många områden) jag har bara inte så stort behov av att visa det hela tiden eller hur man nu ska uttrycka det :)

emlicious: i slutändan tror jag att det gynnar sig mer att vara lite mer ödmjuk ja. man kanske tar sig snabbare framåt genom att höras mest, men det är verkligen inte jag. och är jag inte mig själv blir det ju ändå inte så bra.. :)

cathrin: roligt! :)

Anonym sa...

Absolut ska du marknadsföra dej själv, du verkar väldigt duktig och en person som vet vad du håller på med. Önskar man kunde hänga på. Bra initiativ!

Träningsglädje sa...

om du inte berättar är det ju ingen som vet - så tack för att du gjorde det! :)

Beffa sa...

Om inte Göteborg hade varit så jäkla långt bort hade jag gärna spenderat en tidig morgon med dig över Hagnesta Hill. Jag älskar Kent!!

Spring-Therese sa...

Underbart Andréa! Och du kommer inte behöva knåpa så mycket. Jag har kört ett gäng med enbart Kent-klasser på Sats under åren och det finns förvånansvärt många grymma låtar med precis rätt rpm för bergklättring och dessutom några klassiker med rätt rpm för raksträckor. Exempelvis Musik non stop är en perfekt raka... :)

Du kommer få ihop ett grymt bra pass, skulle vara kul att gå på det!

Må gott, kram,
Therese

Löpning & Livet sa...

träningslyckan: tack! roligt att du tycker så!

sara: nu hoppas jag att du kommer :)

beffa: om du trots allt har vägarna förbi är du mer än välkommen!

therese: jo, det ska nog ordna sig :) Du är jättevälkommen att vara med, alla, oavsett gymtillhörighet, får delta!

Åsa sa...

Klart att du ska marknadsföra ett sånt här event. Trist om någon skulle missa. Hade det inte varit för att jag springer ToppLoppet hade det verkligen varit värt ett besök.

Sköt om dig!

Ann (annsanns.blogg.se) sa...

Åh, jag hade jättegärna cyklat under dig, men det är ju lite långt bort...eller vänta här nu! Hagnseta Hill ligger ju i MIN stad, endast 1 km bort! Kanske ni dyker upp här...;) Ska hålla utkik.
(och nu har jag kommit på hur jag kan kommentera!)
Kram!

Annika sa...

Åh jag håller på och finurlar om det ska bli nåt RosaBandet för mig med. Det var ju väldigt roligt förra året :) Vore även kul att få spinna för dig så det krävs ju bra planering... och hög tid att ta tag i det :)

Självklart ska du marknadsföra dig själv och absolut när det gäller en så bra grej som Rosa Bandet och så får man dig på köpet!