söndag 8 augusti 2010

Given up perfection is what I do

En fin rad i en fin låt. Och det är nog det jag har gjort. Genast är känslan en annan. Utan krav, utan press. Glädje och tacksamhet över det jag klarar. Inte frustration och tårar över det jag inte kan.


Lite (mycket) större bröst, lite rundare mage men samma gamla starka ben


Detta i kombination med en lägre temperatur och frånvaro av sol ger min kropp styrka och lätthet. 18, 1km tog jag, och bäbisen som bor i magen, oss idag. 18,1km glädje och tacksamhet. På lätta fötter och med starka ben. I ett vanligt långpasstempo runt 5:45 fart joggade vi fram med musiken som sällskap. På köpet fick jag en idé om en cykelklass jag tänker sätta ihop. En slags temaklass med både passande namn och underbart musikinnehåll. Andra halvan av namnet består av ordet "Hill". Vad den första halvan består av håller jag för mig själv ett tag till.

13 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Låter som du hittat rätt! Fortsätt så. Inga krav, inga prestationer, bara du, din kropp och lilla bäbisen i de pass som känns bäst för dagen! Underbart!

Karin Engen sa...

Skönt!

Mia sa...

Vilket team ni är :)

Om man tänker efter så är det ju sjukt bra träning att springa för två - varje pass! hihi..

Sofie RW sa...

Fin inställning. En stark kropp och ett starkt psyke.

House Of .... sa...

åh vad fin du är =)))

Anonym sa...

Vad glad jag blir för din skull! Och det känns som att vi gått igenom samma process i år!

Jenny sa...

Underbart! Återkom gärna med upplägget på spinningen sedan!

Cecilia sa...

"Det bästa är det godas fiende", sa en kompis till mig för länge sedan när vi inte hade vett att förstå allt bra runt omkring oss.
Given up perfection är ofta bra!

LinaTriathlet sa...

Ååh vilken lycka med bebis i magen:-)!! Grattis!

Så fin du är!

Löpning & Livet sa...

anna: ja jag hoppas det håller i sig ett tag nu, men annars får jag vara glad för det jag fick.

karin: verkligen!

mia: Haha, ja så kanske man ska tänka! :)

sofie: tack fina!

ingela: mera tack!!

träningslyckan: ja det har vi nog kanske.

jenny: jepp, nångång så :)

cecilia: det finns mycket smarta saker folk sagt. man borde ta åt sig av dem lite oftare!!

cykling..: tack!!

Åsa sa...

Men grattis fina du! Tack för söta kommentaren hos mig. Kram

Petra sa...

Stort grattis till den glada nyheten! Kram!

Magdalena sa...

Jag ligger efter med läsningen här.... GRATTIS vännen. Så kul!