tisdag 10 augusti 2010

Ibland blir det konstigt

Klockan ställd på nollfemnoll trots att jag kom i säng lite för sent och sov oroligt hela natten. Kravlade mig upp, åt frukost och sen ner tillbaks i den varma sängen. Halv sju var det dags igen. Upp och i springkläder. Men vänta nu. Lilltån. Hur kunde jag glömma den? Den gjorde lite ont på jobbet igår, men så fort jag kom hem och tog av skorna försvann visst detta. Och borta var det, ända tills jag tog på mig strumpor och var på väg att sätta fötterna i rosa räserskorna. Bah. Orkar inte ha mer ont. Orkar inte springa och ha ont, orkar definitivt inte gå runt på jobbet och ha ont för en liten (ganska stor) blåsas skull. Kapitulerar, drar av mig alla kläder, ramlar ner i sängen igen och somnar på stört. Det blir vilodag idag. Kvällens eventuella body balance byter jag mot kompisfika (eller vad vi nu ska göra). Det är det som är det fina med att inte ha några tävlingar att springa snabbt på framför sig. Utan att blinka kan man hoppa över, ställa in och planera om pass. Rätt bra som omväxling. (Även om det inte är på SÅ blodigt allvar annars heller. Jag är rätt bra på att ställa in och planera om även i vanliga fall.)

7 kommentarer:

Petra sa...

Men herregud Andrea, jag har totalt missat nyheten om att du har en liten bebis i magen!! Gud vad roligt! Grattiskramar!!

Petra sa...

...du har en "blog award" att hamta hem hos mig!

Mia sa...

dessa tår asså. de kan verkligen ställa till det. i know...

klokt val att krypa ner igen, jag ska testa det här med tidig morgonjogg imorgon. humöret är inte det bästa tidigt på morgonen. hoppas ingen är ute...

Ellinors dröm sa...

Asså, blåsor kan verkligen sätta käppar i alla hjul som finns. Och för övrigt säger jag ett jättestort grattis till dig och M. Jag har ju inte hängt med alls senaste tiden och plupp är det en mara-bäbis på väg. Härligt!!!!

Carina sa...

Bra att kunna ställa om då det behövs.
Men du måste berätta, vad är det du gör????
Ställer klockan på fem, upp käka frukost, ner i sängen, upp halv sju och ut? Brukar du göra så och varför?

Löpning & Livet sa...

petra: :) Tack!!

petra: ska kolla in!

mia: ja, tur att den snart blir bra :)

ellinor: marabäbis it is (hoppas jag) :) Tack!

carina: jo jag "måste" göra så för att hinna få till någon slags kvalité för jobbet (börjar kvart i tio). eftere är jag oftast alldeles för seg, iaf nu på sommaren (jag och värme du vet :)

Ingmarie sa...

Små blåsor ska man inte förakta för de kan ställa till stor oreda. Klokt att hoppa över. var rädd om dig!