söndag 1 augusti 2010

InsiktJag fick just en insikt om att det faktiskt är rätt bra att jag inte "kan" springa så mycket nu på ett tag. Då har jag verkligen alla möjligheter i världen att fokusera på att bygga upp mina svaga länkar! Det som så ofta prioriteras bort på grund av att jag inte har tid. Nu har jag all tid i världen känns det som. Jag ska komma tillbaka starkare än någonsin någon gång nästa vår!

Fast idag ska jag faktiskt försöka springa. Utan krav, utan press. Jag har inte sprungit på två dagar och det är svalt ute så förhoppningsvis är känslan bra.

5 kommentarer:

anneliten sa...

Såg alla fina army-bilder på Petras blogg. Det ser så härligt ut att träna styrka utomhus, med kroppen som redskap. Måste undersöka om det finns sådan träning där jag bor.

soffan sa...

Grym inställning!

Cecilia sa...

Det där var bra meningar för mig att läsa, tackar! jag som inte har någon som helst vana av idrott faller lätt tillbaka till ingenting när löpningen inte funkar, men här ska det också byggas en stark(are) kropp.

Jenny sa...

Du verkar ha en bra inställning! helt rätt tänkt! Måste även hålla med om att det var riktigt fina bilder på Petras blogg ang armyträningen!

Löpning & Livet sa...

anneliten: bor du inte i sthlm? isf finns ju nmt, det är lite liknande!

soffan: tack :)

cecilia: härligt! vi kommer igen, såsmåningom!

jenny: tack!!