lördag 21 augusti 2010

Jag tror det blir start

Det är lördag, det är grått och höstigt och jag tror att jag ska starta ikväll. Jag känner mig än så länge ganska pigg och förhoppningsvis känns det så även resten av dagen. Jag hoppas att det inte börjar ösregna bara, för då vet man aldrig vad som änder med min motivation. I vanliga fall hade det ju inte hindrat mig, men nu har jag blivit lite lat och bekväm.Jag har inga tidsmål utan vill bara springa och för en gångs skull försöka njuta av loppet. Inte ofta det händer på ett 10km lopp så det är väl bäst att passa på. Jag tycker att jag borde ta mig in under 55min utan att ta ut mig, men jag har lovat mig själv att inte bli arg om jag inte gör det. Banan inbjuder inte direkt till några pb´n så på det viset känns det rätt skönt att jag inte kan springa som i vanliga fall. Jag hade aldrig kunnat kunnat slå 44:30 ändå. Men den tiden finns kvar och en vacker dag kommer jag springa snabbare.

11 kommentarer:

anneliten sa...

Ta det lugnt och lycka till! Låter faktiskt rätt skönt att inte jaga tider.

Anna sa...

Lycka till i kväll. Det kan väl vara skönt att få njuta av löpning med an massa andra. Kanske ge någon stackare en klapp på axeln och heja fram andra samtidigt som du genomför loppet. Att springa med gravidmage är tufft. Du är bra som ens startar.

mina sa...

Lycka till!! 50-55 minuter grejar du säkert, det är nästan så att jag också blir sugen på att springa, men jag skulle inte orka en hel mil just nu.

Karin Engen sa...

Det kommer gå kanonbra! Lycka till!!

soffan sa...

Gött mos ( så säger ni väl jämt i götet ellerrr ;)?? ), stort lycka till :)!!

Anonym sa...

Det kommer att gå så bra! Njut och njut gumman!
Du kommer att springa under 55min, det vet jag! ;)

Kram

Moa sa...

Lycka till med loppet :)

mikael sa...

Jag ställer in Midnattsloppet idag. Hämtade ändå ut tröjan som jag betalat för :)

Vet inte vad 10 km på asfalt hade gjort med mina benhinnor. Sparar det tills Stockholm halvmaraton istället.

Fick bli ett lättare träningspass i Herkules och 10 km. Gick hyfsat

Unknown sa...

"Utan att ta ut dig" - jo det är ju relativt förstås :) Ta't lugnt och njut!

Mia sa...

Lycka till! :) Vi tar oss förmodligen en sväng utanför lägenheten och hejar!

Kram kram

Ingmarie sa...

Önskar dig ett underbart lopp med massor av glädje!