fredag 6 augusti 2010

Än kan jag!

Jag kunde inte somna igår. Hur jag än försökte så gick det inte. Jag var alldeles uppe i varv över allt fint som skrivits till mig och över lättnaden att äntligen kunna prata och skriva som jag vill. Nu är det bara en lite större bäbismage som fattas så att folk jag möter förstår varför jag springer så sakta :)

På något vis lyckades jag tydligen få sova några timmar iallafall, men jag kan ju inte påstå att jag kände mig utvilad när jag "tvingades" upp klockan fem. I zoombietillstånd fixade jag frukost, åt och läste ännu fler fina ord. Sedan tillbaka ner i sängen för ytterligare en timmes sömn. Därefter hoppade jag i den största spring t-shirten jag äger (För även om jag inte har så stor bäbismage än har jag tydligen lagt på mig ett antal kilon och eftersom jag brukar föredra att ha ganska tighta kläder när jag tränar börjar mycket bli lite väl tight..), matchande tights och de rosa räserskorna.Kvart i sju joggade jag iväg. En kvart senare startade jag min fartlek. En pyramidserie bestående av 2, 4, 6, 4 respektive 2min fartökning med hälften så lång joggvila mellan varje. Dessutom hann jag med en 3a som bomus på slutet. Och vet ni vad! Det kändes bra!! Nästan "som vanligt" faktiskt! Det gick kanske inte riktigt lika snabbt, men de flesta intervallerna gick runt 4:40-fart. Det var svalt och det duggade lätt. Det var underbart! Än kan jag!

8 kommentarer:

Karin Engen sa...

Åh vad härligt! Du kanske bara behövde lätta hjärtat lite :)

Har du planerat att du skall flytta upp till Stockholm och Martin nu? I så fall kommer Göteborg att saaaaakna dig!!

runwaytoadventures.com sa...

Wow grattis! En till bloggträningsbebis!

Anna sa...

Barn!!! Jag visste det! Jag var jättenära att skriva i kommentarsfältet att du säkert är gravid för ett par månader! Så jäkla kul Andréa! Jag känner ju dig egentligen inte fast ändå på något vis. Bloggen är ju häftig på det viset. Glädjen är precis lika stor när man läser om er och bebisen i magen. Underbart. Hoppas du kan få springa ett litet tag till. Se till att njuta så mycket du kan av dina löpsteg nu. Stort grattis till er båda!!! Och stor kram:)

Anna sa...

För ett par veckor sedan menar jag, inte ett par månader sedan:)

Susanna sa...

Det är nog bara för att du slipper hålla inne på det längre, lite mentala blockeringar som släpper. Gott är det i alla fall!

Mia sa...

Du är ju en snabb en som vanligt :) Undra vad jag ska skylla på när jag fortfarande inte är det. Haha..

Kram kram

Löpning & Livet sa...

karin: kanske var det lite så ja :) Fast svalare väder tror jag mycket på också!

Jo, det kommer bli så såsmåningom.

brand..: tack! :)

anna: :) och tack!!

susanna: kanske lite :)

mia: äh, du är ju jättesnabb!!

frida sa...

V skönt att kunna prata om det äntligen. Så många fina ord du/ni har fått. Tänk vad härligt att ha dem sparade!