onsdag 25 augusti 2010

Lite halvkrassligt

Det där regnet igår var nog inte så bra. Idag har jag frusit, snorat och känt mig allmänt eländig. Inte sjuk på riktigt men lite halvkrasslig sådär. Så jag kurerar mig bäst jag kan. Imorn är jag passande nog ledig så jag ska försöka att sova en hel del. Det kan behövas för på lördag väntar en intensiv dag. Jobb, fem timmars bussåkande och så direkt till en 30års fest. Jag kanske borde utlysa en gissningstävling angående hur länge jag orkar hålla mig vaken..

Nu blir det iallafall honungste och något annat mumsigt. Måste bara fundera ut vad.

Och så en stilla undran; varför försöker den där nya "gåtmannen" i Fångarna på fortet vara som den gamla? Det lyckas inte särskilt bra..

7 kommentarer:

Sofie RW sa...

Hoppas att krassligheten försvinner snabbt, och att lite pigghet kommer farande snart!

Anna sa...

Jag bojkottar Fångarna på fortet. Krya på dig ordentligt nu. Inte mer förskylning än så här nu.

Anonym sa...

Ja alltså den "nya gåtmannen" är bara pinsam just av den anledningen, jag stör mej på honom av den anledningen.

Hoppas du känner dej bättre imorgon, krya på dej!

Ingmarie sa...

Jag kollar inte heller på det där programmet. Testade typ 3 minuter men fick nog. Krya på dig! Drick mycket honungste. (P.s. Stäng gärna av fläkten över Gbg tills lördag för då ska jag åka karusell på Liseberg! )

Daniel sa...

Gillar inte heller "gåtmannen", ser ut som Elvis och passar inte in i programmet.
Tycker det är kul att dom har med Gunde och Agneta igen men dom kunde gjort ett fräschare upplägg. Har bara haft igång programmet lite snabbt men det känns som jag tittar på en gammal repris...

Marre sa...

Perfekt vecka att vara sjuk har det varit för mig, har tittat på en massa gamla program på TV4 som fortet och Rena Rama Rolf.... Håller med, gåtmannen kan de ju slänga ner från tornet. Han är pinsam, riktigt pinsam.

Anna (Orka mera) sa...

Usch, trist att vara krasslig. Krya på dig!