söndag 29 augusti 2010

Intensivt

Det har varit en intensiv helg. Tiden har gått i ett nafs. Efter jobb och fem timmars bussresa var jag väl inte mitt piggaste jag när det var dags för fest, men jag gjorde mitt bästa för att hålla humöret uppe. Och svårt är annat när man är bland så roliga människor. Framåt midnatt började ögonen dock svida lite och magen var fyrkantig. Fyrkantig av all god mat jag ätit alltså. Höll mig dock vid liv fram till tvåtiden och var faktiskt inte först med att lämna partyt.

Vi (jag och Martin) hann med en frukost med värdparet och några andra nattgäster innan vi åkte åt varsitt håll igen. Ytterligare fem timmars bussåkande. Och snipp snapp snut så var helgen slut. Några timmar fick vi ihop den här gången, men vi har ytterligare tre helger i rad tillsammans framför oss. Sen blir det lite knapert med kramandet igen. Denna ständiga väntan och längtan. Tänk så jag ska njuta när vi slipper detta.

3 kommentarer:

Erika sa...

Jag förstår att det är tungt att bo så långt ifrån varandra, speciellt nu! Hur går planerna för framtiden, flyttar du till Stockholm eller Martin till Götet?

Skönt att det inte bara är jag som har dessa nojiga tankar. Visst är det knäppt? :)

carro sa...

Jag är ju tillsammans med en veckopendlande sambo. Som dessutom är på utlandsjobb i några månader nu:( By the way...När jag var gravid kände jag ett oerhört behov av att vara nära honom. Mer än annars alltså. Tror det har med hormoner eller nåt. Som allt annat i samband med graviditet och bebistiden. Vad jag ville få sagt med deta är att jag förstår dig mycket väl att det är tufft att bo så långt ifrån varandra nu.

Mia sa...

Jag ska åka hem till Hälsingland i några dagar nästa vecka...ensam. Men jag ska väl inte klaga antar jag :) Några dagars längtan är nog bara bra.

Du, jag hinner inte ner på Löplabbet ikväll med käk till dig tyvärr :) Däremot känns en skoinvestering inom kort nödvändig. Sugen på att sälja? :P

Nu:Ut och jogga och testa vaden...