torsdag 26 augusti 2010

När man är förkyld får man tröstshoppa!

Speciellt sådana saker som det skriker Andréa om!Jag köpte också ett par byxor. I garderoben fanns nämligen bara ett par som passade/kändes sköna. Innan jag köpte dem för typ två veckor sedan fanns det inga alls. Så kan det gå när man inte har använt byxor på hela sommaren och har en bäbis som växer i magen. Det ska bli intressant att se hur länge de två jag nu har i min ägo kommer passa. Något annat jag fått köpa nytt är bh´s. Är redan inne på andra omgången nya.. När jag inte jobbar går jag mest klädd i klänningar eller kjolar. Tur att jag har mänder av sånt (även om alla antagligen inte passar längre) även om många är riktigt gamla. Dyrt att behöva köpa en helt ny garderob liksom. Hur roligt det än skulle vara! Man borde få bidrag till sånt :)

9 kommentarer:

Anna sa...

Jag tyckte dina skor var fantastiskt fina. Rosa är en färg man blir lycklig av! Gravidkläser är sisådär kul att köpa. Man ska ju bara ha som i 9 månader! HM har schyssta kläder som inte är vråldyra.

Träningsglädje sa...

åååååh vad fina!!!

Jonna sa...

Det var ingen dålig tröstshopping du fått till heller, kanonsnygga skor verkligen!

Anna (Orka mera) sa...

Dom där skorna ropar ANNA också! Gaah, så fina!

LinaTriathlet sa...

Älskar dina nya skor!!!!
De är grymt snygga!!!

Jenny sa...

Jag vill också ha de där rosa skööningarna.......:)

Ellinors dröm sa...

Shop 'til you drop!

Katten sa...

Oooh vad läckra, det är då fan att man ska bli som en fjortis så fort man ser något rosa :)

Anonym sa...

Ja då får man verkligen shoppa! Diggar skorna!! :)