måndag 23 augusti 2010

Söndag, måndag

Gårdagen bjöd på en salig blandning av återhämtningsjoggande, lite coreträning, bokläsande samt middag med spelkväll. Lyxigt så det förslår.

Även fast det inte var en "riktig" tävling i lördags och jag inte tog ut mig på något sätt, så kändes det rätt självklart att återhämtingsjogga igår. Det hör ju liksom till (Förutom när ben och fötter gör så inte att det knappt funkar att gå, som typ efter marathon.) och i längden gynnas jag ju av det. Dagen till ära hade jag ett par nya skor att testa, vilket gjorde att det kändes än mer självklart. 3km belv det. Haha. Nog för att återhämtningsjoggar är korta (och springs låångsamt), men så kort har jag nog inte sprungit på många år. Dock var det alldeles lagom. 30min core därefter gjorde nog gott. Men det är svårt att få till bra ryggövningar nu när det börjar kännas lite obehagligt att ligga på mage/med magen mot bollen. Men med ett gummiband till hjälp går det något bättre iallafall.

Lite slöande, bokläsande och allmän oeffektivitet bar det sedan iväg för middag och spelkväll med en hög vänner. Vi är verklgien inne i en sällskapsspelsperiod och det är riktigt kul även om man inte vinner alltid. Det gjorde jag dock igår. På ren tur. Nybörjartur. Så kan det gå.

Idag tog jag sovmorgon (efter att ha sagt hejdå till Martin halv fem i morse) och efter jobbet är det en annan vänmiddag som hägrar. En fin start på veckan.

4 kommentarer:

Mia sa...

Återhämtningsjoggarna (hur korta eller långa de än blir) är guld. Att utan prestationskrav bara lufsa på och filosofera lite och reflektera över det man presterat dagen innan.

Mmmmmm.

Kram och ha en fin måndag!

Anna sa...

Vilken härlig helg du haft. Fin tid på loppet hade du också. Bebisen ska vara stolt som har en så tuff morsa som du, tuff och snygg! Härligt leende på bilden nedan.

Ingmarie sa...

Spela spel är underbart!Kan med komma in i såna där "stim". :-)
Böcker läser jag alltid! Vad läser du nu?
Jättefina bilder på dig förresten!

Em Löfgren sa...

mycket mys du gör =)
visst blir man väldigt myssugen nu när hösten är här? det bjuder in till tekvällar och soffsnack och middagar!