måndag 1 mars 2010

Tråkmåndag

Jag är tillbaks i verkligheten och sitter på tåget och försöker att inte vara arg över att våren visst vände. Tåget är av modell långsamt och jag hoppas att det inte blir försenat, det hade varit skönt att hinna hem och lämna av väskan innan jag åker till jobbet där resten av dagen spenderas. En riktig tråkmåndag, men jag tror man behöver sådana ibland för att liksom känna riktigt stor skillnad när de där superdagarna kommer.

Vad gör du denna måndag?

9 kommentarer:

Mitt fönster sa...

Trött och seg förmiddag, har betalat räkningar och gått en sväng med hunden. Sitter nu med färg i håret och sedan blir det jobb 14-22.

MarathonMia sa...

Jobbat ikapp mig lite, varit hos Naprapaten, fixad ett överlevnadskit åt Andreas Lundstedt och ska bli bjuden på halstrad tonfisk av Stekaren på Östermalm. En helt underbar måndag! (eftersom jag får ha mina röda gummistövlar på mig!). Hoppas du kom fram i tid.

izza sa...

Hittar tillbaka till livet!!! Och älskar det :) Tur att alla inte har tråkmåndag samtidigt ;)

mina sa...

Lider av fruktansvärd tandvärk och är således hemma från jobbet vilket jag inte alls är nöjd med. Dessutom löpförbud minst tom torsdag så mitt liv suger. Kan inte ens få in en vindruva i munnen än mindre tugga den...

Susanna sa...

Hoppas morgondagen blir bättre! Kram

mikael sa...

Åter på jobbet efter 3 veckors härlig solsemester.

Nu kommer jag köra ett pulsbaserat träningsupplägg i en 3 månadersperiod för att se ifall jag kan förbättra mig.

Det känns oerhört segt att springa efter pulsen men jag får ge det en chans!

Såg att nya numret av runners world var ute nu så det ska inhandlas :)

Anonym sa...

Oj, vad gjorde jag i måndags? Ingen aning... Förberedde lansering av jogg.se-s mobilsajt tror jag... Kom du i tid?
Förresten, kör du nåt spinningpass någonstans som man kan vara med på? Var lite sugen på det... Nybörjarpass tror jag blir bäst?!

Annika sa...

Ahh... måndagen var tung faktiskt. Har haft huvudvärk sedan i torsdags och det har inte släppt ännu. Men annars var planen att tjejvasan skulle vara inspirerande, ett bra träningspass veckan innan tävling och dessutom härligt att vara uppe på Vasaloppsveckan och insupa hela stämningen :) Lite extra trött är jag dock efter resandet så klart... Men jag är inte orolig inför helgen utan det känns som ett bra beslut att åka loppet. Enligt alla tips jag läst så "ska" man köra tävling (eller tävlingslik träning) i längre sträcka de sista 2-3 veckorna innan tävlingen. Är det inte så med löpningen också? :)

Löpning & Livet sa...

det är alltid lika kul att höra vad ni har haft för er :)

jag kom faktiskt fram i tid och hann hem en sväng innan jobbet!

johan: onsdagar 17:30 på lindholmen. hör av dig om du vill komma!

annika: ok, låter ju jättebra!! :)

det finns väl säkert massa olika åsikter om vad man bör och inte bör elelr ska och inte ska göra, men jag tror på att trappa ner på träningen några veckor innan "den stora tävlingen" så att man (förhoppningsvis) når en formtopp lagom till tävlingsdags. 4 dagar innan tävling kör jag ett lite hårdare/längre (dock inte med "tävlingsurladdning") pass för att sedan vila och köra ett väldigt lugnt och kort pass dagen innan. är det ett långlopp kolhydratladdar jag (inte extremt, men äter mer mat än vanligt (och mycket mer godis!) och dricker vitargo mm). :)