tisdag 16 mars 2010

EgodagIdag är jag ledig på riktigt. Jag letar inte ens jobb eller fixar med cykelpass, jag är bara ledig och gör vad jag vill. Började dagen tidigt med morgonjogg tillsammans med kompis i den kyliga men soliga vårvärlden. Åt långfrukost med min vän datorn, sov lite och gav mig sedan ut för lite ärenden. Hämtade först ut ett paket med böcker jag beställt och köpte sedan latte. Satte mig på en bänk i solen och drack denna tillsammans med min medhavda hummusmacka. Läste lite i en av de nya böckerna, härlig och befriande opretiantiös chicklit när det är som bäst.

4 kommentarer:

Susanna sa...

Låter som en fantastisk dag!

Anna sa...

Heja! Jag skulle också behöva en sådan dag!

Karin sa...

Vilken härlig dag du verkar ha haft! Man ska passa på och njuta av sådana stunder och dagar i livet

Löpning & Livet sa...

Ja man behöver ta sig tid till sånna dagar ibland!