onsdag 24 mars 2010

Pannkaksplatt

Idag har det verkligen varit vår ute! Inte för att jag fått vara ute särskilt mycket, men ändå. Det är ju glädjande. En annan sak som är glädjande är att jag inte längre har ont i halsen. Jag kände visserligen pyttelite imorse, men nu är det borta så jag körde min cykel som vanligt. Det är bra. Och imorn åker jag till Stockholm, det är också bra.


Den där känslan infann sig inte riktigt idag. Men det är vår och det känns bra!

Något som är mindre bra är att jag verkligen är inne i en svacka vad gäller mitt (cykel)instruerande. Vissa pass har i och för sig känts bra, men det har varit väldigt mycket halvdana klasser nu på slutet. Platt. Och är det något jag inte gillar så är det platthet. Baah, jag behöver inspiration!! Men tiden räcker ju inte till. Prioritering, jag vet. Jag får fundera ut någon slags lösning på problemet. Och trösta mig med att nästa fyraveckorsblock (som startar nästa vecka) består av mjölksyraintervaller (Har jag sagt att jag älskar ordet mjölksyra? Så vackert!), kontrasternas kontraster. Borde vara svårare att bli pannkaksplatt där? Förhoppningsvis.

Appropå pannkakor så är det våffeldagen imorn. Fast hos mig är den idag eftersom jag/vi har tillgång till våffeljärn i storstan. Så nu ska jag vispa smet och grädda våfflor. Jordgubbssylt, grädde och te blir det till. Sen ska jag mysa.

Blir det våfflor hos dig också?

14 kommentarer:

mina sa...

Hos oss har vi pannkakskväll med barnen och grannarna varje torsdag och imorn byts pannkakorna självklart mot våfflor. Jag har laddat kylen med grädde och ekologiska lättsockrad sylt samt färsk ananas.

Våfflor låter som utmärkt uppladning inför helgens lopp tycker jag. Återigen Lycka till

Karin sa...

Nej vi har inget våffeljärn... Hoppas att dina våfflor var goda!

Daniel sa...

Här blir det våfflor ikväll!! :)

Hoppas du snart hittar inspirationen, plötsligt händer det! ;)

Sofie RW sa...

Våffeldagen - hoppsan; det hade gått mig förbi. Det får bli till helgen tror jag. Yes - då har man det att se fram emot!

Tyvärr kommer jag inte att kunna springa desto längre på lördag, tror max att det blir ett par km med gåpauser tyvärr.
Kram!

Anna sa...

Åh YES! Hos oss blir det våfflor idag. Kan inte motså.

Åsa sa...

Love våfflor! :D Så det hoppas jag verkligen att det blir.
Ha en bra våffeldag!

Malin sa...

Ja hoppas hinna med våfflor ikväll efter vindsrens och en tur till tippen.

mikael sa...

Tänkte just, varför sitter du på cykeln när du har ont i halsen ... sen blev jag lättad när jag ser att du var fri från det onda :)

Våfflor, njae ... vi får se hur det blir

Josefine sa...

JA! Idag ska det mumsas våfflor.

Anonym sa...

Nä, det blev inga våfflor... Missade detta helt och hållet. Kan man äta våfflor andra dagar också kanske? Så kanske det kan bli av i helgen?

MarathonMia sa...

Bråkade hårt om våffeljärnet i skilsmässan och förlorade... Dottern är född på våffeldagen så vi brukar äta det då - men icke denna gång.

Marre sa...

Våren - kom till oss också! Det är definitivt ingen vår här, massor med snö och helt grått ute. Och inga våfflor blev det heller men jag värmde några färdiga pannkakor till efterrätt i alla fall....

evelina sa...

vilken sportlifeanläggning instruerar du på?
jag har velat prova army training, men vet inte riktigt vad det är... kan du förklara lite? :)

Löpning & Livet sa...

mina: kul idé!

karin: du får skaffa ett, våfflor är ju så gott!! :)

daniel: hehe, man får hoppas :)

sofie: synd att vi inte kan springa, men det får bli nästa gång jag kommer upp då förhoppningvis!

anna, åsa & mailn: hoppas ni fick äta ett par stycken!

mikael: jo jag har som tur är fått ett bra immunförsvar som snabbar på processen..

russin: härligt!

johan: klart man får :)

mia: kräv tillbaka!! :)

marre: den kommer nog snart tror jag :)

evelina: jag är på lindholmen men jag har i nuläget bara en fast cykelklass. Dock kommer jag vicka på armyn på måndagar så säg till om du vill gå tex 5/4 för då kör jag!

army training är världens roligaste och bästa träning om man vill ha en funktionell och allsiigt tränad kropp. kondition, stykra, balans, koordnination, spänst etc etc.. du får det mesta i tuffa övningar hämtade från militären, brottningen, försäsongsträningen inom olika lagidrotter mm