tisdag 16 mars 2010

Godkänt

Många prövningar för psyket denna vecka; snabbdistans igår, armytester idag och kortintervall på lördag. Men så är det också en hård vecka. Fast intervaller är inte riktgit lika farliga, där får man ju vila efter en stund. Och långlångpasset på fredag känns som ingenting i jämförelse med dagen och gårdagen.

Armytester var det ja.. Jag var ju inte direkt nöjd efter förra vändan, galet hur snabbt man tappar styrka när man inte har möjlighet att få till regelbundenheten. Denna vända har jag ju inte heller fått till det helt som jag vill, men trots detta och trots att en eventuell förkylning är i antågande lyckades jag förbättra mig på samtliga tester. Även om det var med nöd och näppe på pushupsfronten. Och jag är rätt missnöjd med jägarvilan. Vad gäller de där hoppen fattar jag inte vad jag sysslade med sist och även plankan fick mig att börja fundera. Dock kom instruktörs-Jim och lyfte upp mina höfter lite (stod tydligen i lite för låg position med höftpartiet) och då blev det med genast lättare, så det kanske var det? Jaja jag förbättrade mig i vilket fall med 2 ynka puschups (funderar nästan på att hänga på den där onehundredpushups som var inne för nåt år sedan och skrälla till med om inte 100 så åtminstone 50 nästa test.), med 28 (!) jämfotahopp, med 1min och 15sek (!) i plankan och med 25sek i jägarvilan. Godkänt.

6 kommentarer:

Susanna sa...

Vaddå godkänt? MVG!!!

Em Löfgren sa...

hej hopp =) vet att du har mass akunskap så tro inte att jag ej tar åt mig av dina kommentarer, utan jag beaktar det du skriver och tipsar om =) jag vänder och vrider på min kost, och du har rätt, visst behövs även kolhydrater efter träningen som återhämtning, men det får jag i mig endå, och som sagt, det är en mellis jag är ute efter och då tror jag att rent protein passar mitt syfte bättre! men tack för att du fortsätter dela med dig av dina tips och kunskap!
kram!

Sofie RW sa...

Jag tycker du är galet grym med 28 pushups! Utmärkt skulle jag säga.

MarathonMia sa...

:D Det ska bli en sann glädje att få gratulera dig till sub 45 nästa helg. Du har blivit så galet duktig! På allt!

Löpning & Livet sa...

nja.. kankse på hoppen och plankan, men inte på pushupsen och jägarvilan :)

emliscious: ingen fara, vi har uppenbarligen lite olika åsikter bara men det får man ju ha :)

sofie: tack!! (fast det var faktiskt 36 pushups totalt (det var 28 fler hopp än sist) :) :)

mia: hahaha, vänta lite med det där va? :) Usch nu fick jag lite prestationsångest.. Under 48 borde jag ju greja, men sen börjar det nog bli svårt..

Sofie RW sa...

Dubbel-utmärkt då :)