tisdag 2 mars 2010

Kontrasternas afton

Eller äntligen lite riktig army!

Jobb från tidig morgon till tidig eftermiddag. Jag hann äta lunch/middag och sova 20min innan det bar iväg för att tränas lite för Jim. Underbar body balance var först ut och även om vänster baksida stramar alldeles för mycket och jag var lite ofokuserad bitvis var det en fantastisk timme. Den fysiska men mjuka styrkan och stretchen var precis vad min kropp behövde idag och jag måste medge att det var lite svårt att ladda om för en timme av det motsatta slaget.

En sidoplanka en annan gång på ett annat ställe i en annan outfit.

Magen började göra lite ont strax innan det var dags att börja och under uppvärmningen kändes både kropp och huvud fruktansvärt sega och svårstartade. Som tur var ordnade det upp sig och jag blev skitglad över att äntligen få köra lite riktig nästanspyjobbigarmy!! Under rätt många veckor har jag endast instruerat (Vilket inte riktigt blir samma sak i just army training. Annat är det med cyklingen där jag ofta till och med blir tröttare när jag instruerar än när jag kör som deltagare.) eller kört lite snällare varianter och det märktes ju tyvärr. Jag har tappat både huvud och fysik. Illa! Inte helt såklart, men jag märker rätt stor skillnad mot hur jag brukar känna mig när jag kört denna typ av army mer regelbundet. Störande! Får fundera ut en bra lösning på problemet. Skaffa ett åttatillfemjobb kanske..

Imorn är jag både ledig och ska få springa! Jag ska också instruera cykling som alltid på onsdagar och imorn är det dags för block nummer 3 för terminen. En loopad trappa (6min 75%, 4min 85%, 2min 95% x3 (med lite vila mellan)) ska köras i fyra veckor framöver och det är alltså dags att känna lite på mjölksyran! Imorn blir nog en riktigt bra dag, det känner jag på mig!

6 kommentarer:

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Låter som att din tisdag blev bättre än måndagen! =)

Petra sa...

Åh, blev så himla sugen på army nu när både du och Mia talat er så varma om det. Måste testa snart! Hoppas du kommer till Sthlm snart igen så vi kan springa igen :)

Fitnesscoachen sa...

Du ser så grymt stark ut på den bilden!!

Sofie RW sa...

Wow; en sån sidoplanka vill jag också kunna göra. Otroligt stark du verkar. Och hoppas din dag blev så bra som du önskade. Kram!

Anders sa...

Och vad hände med planen att köra pyramider innan trapporna?

Löpning & Livet sa...

karin: jepp, den blev super :)

petra: ja vi får kombinera ihop lite löpning med army :)

madde: men oj, tack! :) Kände mig inte så värst stark just den dagen har jag för mig :)

sofie: men du som är så duktig med din coreövning bort ju inte ha några som helst problem? testa, jag tror du kan! :)

anders: jag planerade om av lite olika anledningar. Främst för att jag inte hann göra ett helt nytt pass utan bara bygde på ett (45min) från förra terminen (vilket ju blir svårare med en pyramid) och dels för att jag kom på en lite jobbigare och mycket roligare variant av pyramid som jag ska köra som näst sista upplägg. Först trappor nu i 4v och sedan intensiva intervaller i 4!