söndag 14 mars 2010

ÖnskelistaOm lite mindre än en månad fyller jag 28 år (Herregud! Hur hände det?? Jag har redan en trettioårskris tror jag.) och då skulle det sitta fint med en juicer! Jag fick äran att testa en sådan lite hemma hos Susanna för ett tag sedan och blev självklart helt frälst. Dock är de väldigt dyra och riktigt så snäll har jag nog inte varit.. Dessutom behöver jag nog ha en högre lön, för mina frukt- och grönsaksinköp skulle antagligen ruinera mig. Plus att jag väldigt väldigt gärna vill ha en Garmin Forerunner 305 också.. Fast en sådan funderar jag i och för sig på att ge mig själv i present.. För det får man väl när man blir så gammal? :)

11 kommentarer:

Mikkan sa...

Klart tjejjen skall ha en juicer! Dryga ut dyra frukter med morötter, rödbetor och äpplen. Be alla polare vänligt men bestämt gå ihop och rodda årets present! :)

Lisette sa...

Hej! Slinker in på din blogg då och då och läser, och tyvärr är det så att du inte får ha nån trettioårskris än. Jag fyllde 35 i julas och nu har jag trettioårskris järnet. Så du får snällt vänta på din tur vad gäller krisen. ;-)
Men en juicer och en Garmin FR305 får du då önska dig! Grattis i förskott!

Johan sa...

En juice-centrifug är det man SKA ha! fick en i julklapp ifjol och centrifugen går varm varje dag. Köper aldrig "färdig" juice längre.

Nu blev jag törstig :)

Ha det!

Cizzi sa...

Jag fick en sådan juicer i julklapp och jag älskar den =) Klart du ska ha en också!

mikael sa...

Köpte en Garmin 305 i höstas och är mycket nöjd.
Har nog inte kommit underfund med alla funktioner ännu.

Imorgon är det intervallpass i Herkules om du är sugen.

Pernilla Hult sa...

Jag fyllde 30 för 7 år sedan och jag har inte haft någon kris =) Eller så får jag en megakris när jag fyller 40 =(
Det bästa med att vara vuxen är att man inte behöver ha anledningar till varför man köper/unnar sig en sak =) Önska Dig en juicer och köp Dig en Garmin!

Grattis i förskott!

mina sa...

Klart du ska köpa dig en Garmin. Jag fick en i julklapp och nu förstår jag inte riktigt hur jag klarade mig utan den.

Jag hade nog också 30-årskris i din ålder, men det ger med sig. Nu ser jag att livet bara blir bättre och bättre ju äldre jag blir. Lättare och lättare

Löpning & Livet sa...

det är bra, precis sådär vill jag att det ska låta :D

ang 30 års krisen så är den nte SÅ farlig än, men värr lär det väl bli ;)

Marre sa...

Jag älskar min juice-centrifug! Och min Garmin! Och min man också förstås men det hör inte hit. Jag ser det som att jag sparar pengar genom att göra min egen juice. Fast du har rätt, det blir stora mängder frukt och grönsaker som mals ner men det blir så himla gott. Mmmmmm.

Ann-Sofie sa...

klart man ska ge sig själv presenter, de är väl dom nästan allra bästa! ;) de är du värd. go for it!

Inget sa...

Både juicer och Garmin 305 gör vardagen lite trevligare, när man väl har något av dom så förstår man inte hur man klarade sig utan innan.