tisdag 23 mars 2010

Halsen hänger på..

Så mycket för den planen.. Vaknade med halsont imorse. Inte jättemycket, men tillräckligt för att jag måste ställa in dagens träning. Skit. Jaja, benen jublar visserligen och med tankte på hur regnet vräker ner så valde ju halsen rätt dag iallafall. Hoppas hoppas att den är bra imorn, för jag vill ju cykla med mina fantastiska deltagare!

Konstig förkylning det här föresten. Förra veckan var jag ju jättesnorig men hade inget halsont. Nu har jag halsont men nästan inget snor. Mystiskt. Ska försöka orka trotsa regnet och ta mig till ica för att köpa lite saker att kurera mig med. Typ glass, lyxjuice och exotiska frukter. Sen ska jag jobba kväll och när det är slut kommer Martin som är på oväntat besök med jobbet. Eftersom jag åker till Stockholm på torsdag och stananr till måndag får vi nästan en hel vecka tillsammans!

Bästa kommentaren fick jag föresten igår efter armypasset! En man som brukar köra army regelbundet på just denna anläggning sa att mina pass var mycket jobbigare än killarnas. Yes! Detta kommer jag leva på länge :)

17 kommentarer:

Anders sa...

VEM sa det? :-) Så länge han inte vart på mina två senaste kan jag förstå det, men om han varit det, så får jag nog ta in dig som konsult. ;-)

Löpning & Livet sa...

hehe han hade varit hos dig i fredags!! :D

Anna (Orka mera) sa...

Krya på dig! Och sug på army-karamellen länge och väl :)

Anonym sa...

Krya på dig!! Hoppas du är frisk och kan springa på söndag.
Vi kanske ses där?
Kram

Löpning & Livet sa...

anna: tack! I will :)

coyntha: jadå, det ska (förhoppningsvis) inte vara några problem, känner mig inte sjuk, har bara lite ont i halsen. borde vara brota innan dess! :)

Anders sa...

hmm... då vet jag vem det är. Och det är enda passet han vart på hos mig. Och inte så konstigt, då halva passet var testerna, de är ju inte direkt kräk-framkallande. Han ska nog få så han tiger på fredag. :-)

Susanna sa...

Åh skit att jag inte kunde vara med igår! Ser så mycket fram emot att låta dig plåga mig i diverse benövningar, jag kommer nog ha stora svårigheter att gå sen :D Krya på dig!

Mia sa...

Ja världen är liten :) Jag är definitivt Mia från Stand-up-kursen. Du får hälsa honom!

Och krya på dig!

/Mia

mina sa...

Jaag har också sån där dum halsont... inte sjuk alls i övrigt men rispig i halsen... än så länge blir det bättre när jag springer, så jag kör på ändå. Hoppas ditt halsonda går över tills på söndag.

Anonym sa...

Det är för att du är bäst Andrea :) (säger jag som aldrig vågat gå på ett pass) Han kanske gillar när en söt tjej står och skriker (för det är väl så ni gör) på han i jobbiga positioner? ;)

Anna sa...

Kärleken botar skiten. Jag hoppas du mår bättre redan imrogon.

Petra sa...

Wow, så himla kul att få sådana kommentarer!! Du är grym! :)

mikael sa...

Hoppas du mår bättre idag!

Har startat upp min träningsblogg igen. Så där måste du kika in :)

Malin sa...

Härligt med en sån komplimang :)
Hoppas du är bättre i halsen! Själv är min hals bättre, nu är jag lite snorig bara.

Fitnesscoachen sa...

Halloj bruden!
Tjoa till om du vill låna min klocka någon dag, jag klarar mig utan den ett par dagar. Kanske nästa vecka när du kommer hem fr Sthlm?
Maila mig bara. :)
Kram

Anders sa...

Btw, du förtjänade säkerligen kommentaren, då du är riktigt bra. Men jag lovar att du ska få jobba hårdare för att få samma kommentar nästa gång. ;-)

Löpning & Livet sa...

anders: jaså? hälsa från mig då :)

susanna: hehe, vänta du bara!! :D

mia: det ska jag!

mina: irriterande är vad det är!

river: nämen tackar :) både för att du tycker jag är bäst och att jag är söt ;)

anna: det hoppas jag :)

petra: nu ska vi inte överdriva här men tack ändå :)

mikael: då ska jag kika in!

malin: ja sånt värmer! Hoppas du är helt bra snart!

madde: åh! det gör jag gärna när jag är back in town!!

anders: hur kan du veta det? du har ju aldrig kört för mig :) :)