torsdag 18 mars 2010

Ultralöpning i Göteborg

Jag och Madde har klurat ett tag på någon slags Ultralöpning här i Göteborg. Vi vill få chansen att träffa andra spring-njutare som kan tänka sig att lulla runt en hel dag i trevligt sällskap och i maklig takt. Dessutom vill vi såklart knäcka Ultradistansen för första gången i år! (För första gången för mig)

Vi tänkte utgå från Skatås, ta bohusleden upp till Jonsered och sedan via mindre vägar ta oss mot Angeredsbron, över till hisingen, via mindre vägar ner mot älvstranden och över älvsborgsbron, kanske en sväng via majorna och sedan tillbaks till sktås. Vi har inte koll på exakt hur långt det kommer bli, men tippar på runt 55-60km. Självklart behöver man inte vara med hela vägen om man inte vill. Vi tänkte starta vid nio så har vi god tid på oss!

Vi inbjuder härmed alla likasinnade att hänga på oss. Den 10 april är det dags och lämpligast mailar ni någon av oss för att meddela ert intresse. Vad gäller tempot så är det naturligtvis lugnt som tusan som gäller, pratfart. Vi kommer att stanna och fika, fotografera, stretcha och syssla med annat med jämna mellanrum och vi anpassar upplägget efter vilka som deltar. Ingen är för långsam, sålänge det finns en vilja att utmana sig själv och sina gränser.
Så- börja ladda redan nu, snart smäller det!

9 kommentarer:

Miranda sa...

Låter ju superkul hörrni! Nu är jag ju inte ens i Sverge då men jag kommer att följa era steg via bloggarna ;D

Therese sa...

Jaaaa! Jag vill vara med!!

Em Löfgren sa...

jäklans vilken långlöpning! jag hade kunnat cykla bredvid hihi!!

mina sa...

Tråkigt med datumet bara. Jag hade gärna varit med, men det krockar med Göteborgsvarvets premiärbana

Anonym sa...

Jag vill inte vara med ;) 55-60 km är inte min grej just nu.

Susanna sa...

Jag är med! Fast bara typ en mil eller så, beroende på hur tempot blir :)

Löpning & Livet sa...

roligt att det finns intresse!!

mikael sa...

Följer gärna med. Några 5 mil blir det inte för mig.
Hoppas kunna hänga med i drygt 3 mil i alla fall

Unknown sa...

Jonas följer med hela vägen har han lovat!