måndag 22 mars 2010

Döda ben - döda ben


Benen längtar till torsdag. Det gör hjärtat också, men inte av samma anledning.

Mina ben har varit halvdöda hela helgen, och 5x3,5min i förmiddags gjorde inte att de blev mer levande. De små viskningarn om att lite vila hade varit skönt har börjat växa sig allt starkare och jag vågar inte tänka på hur de kommer ropa ikväll. Men lugn, vilan är inom räckhåll. Ska bara döda 25 andra par ben (plus trötta ut mina egna ytterligare) ikväll. Army med fokus på ben och spänst/explosivitet. Ojoj vad mina ben ska få sällskap i dödsriket ikväll!

Sen blir det lugnare träning (Lättdistans imorn och cykelinstruerande på onsdag (som visserligen kanske inte blir jättelugnt, men det känns åtminstone lite skonsammare för trötta ben).) följt av två dagars totalvila och så lite lätt och kort lufsande på lördag. Sen ska det tydligen vara tävlingspremiär. Både usch och yes! Men mest yes.

7 kommentarer:

mina sa...

Körde du intervaller idag igen? Du är ju galen... Det kommer att gå kanon på söndag!!

Miranda sa...

Hej snygging, vi måste dra ihop ngt på söndag. In och skriv vad du föredrar på bloggen :)

Daniel sa...

Har dina ben gjort dig något ont?!, du verkar inte vara så snäll mot dem ;). Tror dock dem förlåter dig på söndag :) Lycka till redan nu ifall jag skulle missa säga det!

Lina sa...

Lycka till på söndag, hoppas du gör en kanontid!///Lina

Mia sa...

Hej,
Vad kul att hitta en göteborgslöpare :) Jag bor också i Götet och målet är marathon i juni.

Såg att du jobbar på Sportlife. Jag är på jakt efter ett gym nämligen, men är väldigt kräsen.. ;)

//mia

Löpning & Livet sa...

mina: ja det blev så.. det gick, men inte med lätthet :)

miranda: absolut!

daniel: haha, de måste härdas lite :) Tack!

lina: tack!

mia: välkommen! :) Då får vi ta en tur ihop nångång!!

Sportlife är bra, säg till om du vill komma med som gäst på någon av mina klasser!

Annika sa...

Åh Andrea, om det är någon man kan lite på så är det du. Här är det löpning året om, dag ut och dag in och träning så det står härliga till. Det är så skönt att veta att man kan komma hit och inspireras. Det gör jag ofta lite i smyg också... Snygga och starka ben på bilden...

Och jag längtar också efter torsdag, nästa torsdag. Då ska jag komplettera med de där andra viktiga bitarna förutom träning och kost :)