söndag 7 mars 2010

Vasaloppet

Cykelversionen

Självklart följer vi banprofilen!

Klockan är någon minut innan sju, om en timme går starten. Blåbärssoppa, bananer och sportdryck serveras, activio på vår ena sida och riktiga loppet på vår andra. Vi kommer inte riskera att frysa och antagligen ligger vår puls ett antal procentenheter under åkarnas. Fast det är klart, den som vill kan ju försöka matcha tätens puls!

Hur länge vi kommer cykla beror på när vinnaren har sin krans runt halsen. Gissar på strax över fyra timmar. Roligt!

3 kommentarer:

Helena sa...

Åh vad jag önskar att jag fick vara med! Jag sitter i soffan och myser istället...och längtar hem till Mora lite. Som alltid den här söndagen.
Lycka till idag - kör hårt!

frida sa...

Hoppas ni får lika underbart som åkarna. Jag följer loppet nedkurad under täcket och drömmer mig tillbaka en vecka när jag njöt i nio mil. Ha en fin dag!

Anonym sa...

Lycka till idag! Låter alldeles fantastiskt roligt.