tisdag 9 mars 2010

När springbenen vilar tar cykelbenen över


Ytterligare en bild från söndagens vasacykling. Foto: Christer Hedberg

Sportlife kör teknikvecka denna vecka, vilket innebär att lite extra fokus läggs på just teknik. Jag blev tillfrågad av kedjans mesta bloggare ifall jag skulle vilja teama med honom och det var ju klart att jag ville. Vi körde ett av mina pass (Det nuvarande faktiskt, vilket innebär arbete på 3 olika pulsnivåer - 75, 85 och 95 procent fördelat på 6, 4 och 2min. Gånger 3. Kort och gott, en loopad trappa.), delade upp det på halva var och pratade extra mycket teknik. Det fungerade jättebra och jag tycker att vi kompletterade varandra väldigt väl!

Mina ben var pigga och glada efter gårdagens vila och jag tror de ser fram mot säsongens och årets första backträning imorn. Problemet är bara att hitta en springduglig backe. Isen smälter inte riktigt i den takt jag skulle vilja..

8 kommentarer:

Sofie RW sa...

Vad praktiskt att ha två par ben! Har alla det tror du? Kunde ha användning för ett par extra just nu :)

Snygga foton! Hoppas du hittar en bra backe i morgon!

mina sa...

Skatåsbacken är isfri...liksom broarna. Jag tror nog snarare att det är jag som borde gå i skola hos dig än tvärtom :)

Anonym sa...

Tack för att du ville köra med mig. Vi får göra ett pass ihop och köra igen. :)

Niklas sa...

Du missade mitt och Lasses armybox i fredag. Det hade du nog gillat ;)

Lena sa...

Åååh!! Backträning är ju så roligt!! Jag väntar på att kunna börja med det igen, men det kommer nog dröja ett par veckor till.

Anonym sa...

Det låter som ni samarbetade så bra!!
Vad fin du är på bilden! :)

Duktig!!

Kram. Coyntha

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Det är synd det där att isen inte smälter så snabbt som man vill...

Anders sa...

Ingen som reagerar på att den fina skylten hänger bakom dig? ;-)

Och hur kan Christer vara fotograf, när han sitter på cykeln längst till vänster i spegelbilden? :P