måndag 29 mars 2010

Dagen efter 44:30

Först och främst; tack för alla snälla kommentarer på föregående inlägg!! Och ja, som någon skrev så har jag nog någon slags extra turboväxel som bara går att användas på tävling. Det är nog bra, men samtidigt kan vetskapen om det göra att jag får lite prestationsångest så vi talar tyst om den va? :)

Just nu sitter jag på tåget hem till gbg och har en minst sagt fullspäckad vecka framför mig. Jobb alla dagar utom torsdag och däremellan massa träning och lite måsten som cykelpassfix, storhandling (skämmigt tomt i mina matföråd) och några inklämda vännerträffar. Ett och annat påskägg ska jag försöka hinna med också, både i form av vanliga ägg och godisägg. Eller nä, inte godisägg det är äckligt, men vanligt godis lär ju slinka ner. Fast det gör det ju i och för sig rätt ofta annars också.

Kroppen känns oförskämt pigg och det enda som skvallrar om att jag tävlade igår är att jag är lite öm "på huden". Jag brukar bli det när jag är extra vätskig, vilket jag brukar bli när kroppen har stressats eller pressats på olika sätt. I övrigt känns ingenting! Återhämtningsjoggade lite kort igår och inte ens då kändes benen så trötta som jag tycker de borde. En skön känsla!

För övrigt har jag redan börjat nedräkningen. 17 dagar utan varandra. Sjutton. Lite för länge för att det ska kännas bra, men ändå lite kortare än förra gången.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Shit vilken kanontid, grymt sprunget! Massa grattis! Du ger en massa inspiration dessutom!

Therese sa...

har varit lite bortkopplad från bloggosfären några dagar, och har lyckats missa din grymmetid! skithäfigt ju. grattis!

och det där med den ömma huden känner jag igen. lite märkligt faktiskt att det inte gör ondare efter ett hårt lopp, jag brukar börja fundera över om jag verkligen ansträngt mig tillräckligt (inte för att det skulle ha varit så i ditt fall då!), kanske fanns det lite mer krafter att hämta därinne...fast alltsomoftast kommer jag fram till att det handlar om att jag är grym på återhämntning! och det verkar du också vara. du har gett din kropp bästa förberedelserna och bästa möjligheterna att laga och göra i ordning snabbt efter en urladdning. :)

Malin sa...

Så imponerande!! Igen.
Vad kul och stort grattis till en superprestation!
Ja 17 dagar är lääänge :(

Em Löfgren sa...

jobb abstinens! 17 dagar! men ojoj så härligt att ses sen =)

Marre sa...

Men oj, jag har ju helt missat din superdupertid! Vad har jag gjort??? Stort grattis, grymt bra jobbat! 17 dagar, håll ut, håll ut....

Magdalena sa...

Grattis till en superbra tid! WOW säger jag bara - tänk att du är i sån bra form så tidigt på "säsongen". Ser fram emot fler bra resultat framöver!
HAr nog missat lite här... ;o) Men förstår nog att 17 dagar är en lååååång tid! håll ut!

Anonym sa...

Grattis!! Jag är imponerad över din prestation! Jag såg dig igår när du sprand med Miranda!!
Ni är så duktiga!!!
Hoppas vi kan prata lite nästa gång.
kram

Petra sa...

Läge att flytta till hufvudstaden snart? :) Återigen: grattis till en grymt bra tid!

Sofy sa...

Halloj! Jätteimpad av tiden, särskilt då jag inte uppfattat att du tempotränat så mycket, tänk om du gjort det...oj, oj, OJ! Nu räcker det ju superbra ändå, men man får ju drömma!

Tycker som andra att du kan ta ditt pick och pack och komma hit! Kram

Anonym sa...

Jag har sagt det innan och jag säger det igen; Du är GRYM!!!

Grattis!
/Malena