söndag 28 mars 2010

Vad hände?

Hur kan min älskade kropp överprestera gång på gång? Vissa tror nog att jag bara mörkar min form, men så är det inte. Möjligtivs är det en slags omedveten skyddsmekanism för att jag inte ska bli besviken, men jag hade inte ens i min vildaste fantasi kunnat tro att jag fullkomligt skulle krossa mitt föregående pers idag och springa in på 44:30! Möjligtvis hade jag drömt om en tid under 46, men inte trott att det skulle vara möjligt just nu. I slutet av sommaren absolut, men inte nu. I hemlighet hade jag kanske hoppats på att hamna någonstans mellan 46 och 47 men trott att runt 48 skulle vara mer realistiskt. Men ok, jag får nog börja tror lite mer på mig själv och lita på att kroppen kan plocka fram det där lilla extra så fort nummerlappen åker på. Tro fast inte ha för höga krav. Det är svårt det där, en balansgång som så mycket annat. Prestationsångest kan ställa till med problem och då kanske det trots allt är bättre med en lite "lägre tro"?

Oavsett är sjukt jävla nöjd och stolt över min underbara kropp! Tack, tack, tack! 44:30, jag kan nästan inte tro att det är sant! Och tack Miranda för draghjälpen under spurten! :)

Dock måste jag säga att jag nog föredrar längre lopp. Milen är ju verkligen bara en lång plåga från början till slut! När jag är mitt uppe i det blir jag arg på mig själv som ínte slutar utsätta mig själv för detta, men det sjuka är att så fort jag är i mål och har fått hämta andan ett par sekunder så kan jag bara tänka på hur sjukt kul det var och är! Konstigt det där.

Lite film för första gången i den här bloggen.!

26 kommentarer:

Miranda sa...

Bra jobbat Andrea!!!!!!!!

Tack själv för draghjälpen och vad kul, jag var ju också med på filmen ;)

cecilia sa...

Åh, vad roligt! Grattis! Du har ju sprungit hur mycket som helst snabbare än du trodde!

Frida sa...

Grattis Andrea! Grymt jobbat, njut nu ordentligt och fira sig själv det är du väl värd!

Cecilia sa...

Grattis Andrea till perset! Hur bra som helst ju :)

Jag är dålig på att kommentera, men tycker din blogg är intressant att följa. Jag är även sugen på att hänga med den 10 april. Man skulle maila då va?

Kalle sa...

GRATTIS till PB och ett fint lopp:-) Hade typ samma känsla som du. Trodde på en tid mellan 48-49 min. Sprang in på 45:31:-D Mycket GLAD och förvånad!

Daniel sa...

Yeah!!! Stort grattis till dig!!!

Johanna sa...

Wow!! Bra jobbat!!

Helena sa...

Vet du vad jag tror? Det är inte kroppen som överpresterar, det är snarare det mentala som underpresterar...eller vad tror du? :) Riktigt bra jobbat idag!

Ellinors dröm sa...

Aha, det var du som sprang bredvid Miranda med musik i öronen? Grattis till pers.

Em Löfgren sa...

säger inte grattis- för detta är inte gratis, inget som "råkade hända", har inget med tur elle rliknand att göra! säger istället att DU ÄR GRYMT DUKTIG och jag är SÅ HIMLA IMPONERAD och tack för att du inpirerar!!!

Lena sa...

Grattis!! Jättekul!! Det ger bra motivation för resten av säsongen.

House Of .... sa...

du är så bra!!! =) kram

mina sa...

Grattis Grattis Grattis. Du är ju helt grym!!

frida sa...

Vad glad jag blir för din skull! Härligt jobbat och njut av din kropp, den är verkligen med dig!

Anna sa...

Men det är ju fantastiskt Andréa. Stort grattis till en supertid. Faaan vad du är bra.

Anonym sa...

Grymt! Grattis! Wow!
Blir det pers på maran 5 juni också?

Löpning & Livet sa...

tack tack tack!

cecilia: välkommen hit och ja, maila gärna!

kalle: grattis själv!

helena: jo kanske lite.. :)

MarathonMia sa...

Vad-var-det-jag-sa?!!!! Sub45! Du var såååå grym!

Träningsglädje sa...

härligt, grattis! :)

Anna (Orka mera) sa...

Grattis! Du är grym!

Karin Tri RW sa...

Wow! Kapat PB:t med 2 minuter? Grymt bra jobbat ju!

Lena sa...

Du är grym!

Fitnesscoachen sa...

Du är ju så jäkla grym! Som jag sa, något händer i din skalle när det är tävling, du har en extra reserv att plocka fram då och du klarar det alltid!! Sjukt imponerad!!

Petra sa...

Grymt bra jobbat tjejen!!!

Åsa sa...

Stort Grattis! Du är grym! GLAD PÅSK

Miss Agda sa...

vilken fantastisk tid! Grattis!!!