fredag 12 mars 2010

Helgplaner

När de flesta andra går på ledighet går jag på jobb. Ikväll, imorn kväll och söndag dag. Och så en dagstur på måndag på det. Fyra dagar i rad, det låter kanske inte så mycket för er som jobbar måndag till fredag vecka efter vecka, men faktum är att det känns när det är såpass långa dagar som jag har nu. Eller så är det bara jag som är vek. Jaja, i vilket fall ska jag ta vara på de lediga stunderna. Efter lite fixande (och nu kom jag på att jag hade bestämt mig för att dammsuga och vattna blommorna också) och donande ska jag strax iväg för att äta lunch med min vän Jenny. Imorn ska jag springa och gå en tur på stan med samma person. På söndag kväll tänkte jag ta mig tid till body balance (och ev lite transportlöpande dit och hem). Kvalitetstid. Övrig tid umgås jag med de gamla. Vad hittar du på?

7 kommentarer:

Marre sa...

Men SCHLAGER förstås! Hoppas kunna vara pigg nog för att gå på den årliga schlagerfesten med kompisarna. Vi drar ihop flera familjer, klär oss i glitter/rosa/fluff och partajar.

mikael sa...

Efter ett par dagar med ont i halsen har det gått över. Tur att det inte blev värre med förkylningen.

Har nu vilat 2-3 dagar extra och imorgon är det säsongsavslutning på korphockeyn. På söndag blir det lite löpning och dop.

Anonym sa...

Jag ska hjälpa min kollega flytta, träna, ha klass, umgås med någon/några vänner och försöka känna lugnet (nästa helgs evenemang finns ju i hjärnan om man säger så.)

Hoppas du får en bra helg trots mycket jobb iaf ;)

Anonym sa...

Det har lovats fantastiskt väder så jag ska passa på att vara ute och njuta med familj och skidor hela helgen. Trist att du måste jobba så mkt, hoppas det blir bra iaf!

Susanna sa...

Om jag inte druckit för många drinkar på lördag följer jag gärna med på balancen. I'll keep you posted :) Skit dock att du jobbar så idiotiskt i helgen, tråkigt att gå ut när du inte kan följa med! Men, jag ser däremot fram väldigt mycket mot vår middag. Kram!!

Anonym sa...

Jag ska hitta på att städa upp det värsta efter hantverkarna som bygger om mitt badrum (så att det går att bo i huset) och ta det allmänt lugnt! Schlagerfestival (eller heter det Melodifestival) på lördag är också ett måste!
Trevlig helg!

Anonym sa...

Backtränings premiär imorgon med coachen och fest på kvällen. På söndag långpass.

Trevlig helg! kram