söndag 28 februari 2010

NostalgiTro det eller ej, men det blev lite dansande igår. Efter att ha överraskats med ytterligare ett OS-brons tog vi oss i kragen och begav oss ut på stan. Debaser Medis var vårt mål och efter tröttsamt köande kom vi slutligen ut på det där dansgolvet. Och vilket dansgolv sen! Hur bra känns det inte när tre snygga dj´s spelar massa nostalgimusik från en svunnen tid? Nästan så att man lyckades glömma trettioårskrisen som börjat komma smygande. Vad sägs om Pulp och Suede exempelvis? Inte varje dag man lyssnar på dessa gamla godingar. Och det bästa av allt är nästan att jag trots rätt många glas rödvin har mått alldeles förträffligt idag. Ett litet uns av huvudvärk men en förtidig födelsedagspresent botade denna. Nu ska jag njuta av de sista timmarna innan verkligheten knackar på dörren.

3 kommentarer:

mina sa...

Åh...Suede och Pulp var inte igår, men å andra sidan precis vad man kan vänta sig av Debaser.

mary sa...

PRECIS vad jag behövde idag!!! Tack!

Löpning & Livet sa...

mina: nä precis! faktiskt första gången jag var där, men gillade det såklart :)

maria: varsegod :)