måndag 22 februari 2010

Andréa & löpbanden

Jag ska nog göra slut med löpbanden. Jag tror det iallafall för de (flesta) ger mig bara dåligt självförtroende. Jag har ju aldrig varit kär i dem så egentligen är det ju en självklarhet. Det är ju elakt av mig att låtsas liksom.

Kanske kan jag göra undantag för de rosa?

Fartlekspassen har jag kört ute hela vintern, men snabbdistanserna, intervallerna och tempopassen har jag kört på band vilket totalt sett brukar bli en eller två gånger i veckan. Oftast en. Idag var det tempodag och om man ska tro bandet som fick äran att bära upp min kropp kommer det inte bli någon mara under 3:30. Frågan är om det ens skulle bli en mil under 50 minuter (mitt pers är 46:23). Nä, jag gör nog slut. Jag tror det iallfall. Men jag är ju en velig själ så man vet aldrig. Kanske blir det nåt återfall då och då.

9 kommentarer:

Miranda sa...

Shit vad häftigt att göra en mara under 3.30! Har inte ens tänkt den tanken. Kommer gå bra Andrea :)

mina sa...

Vad är det för knasiga löpband du springer på? Lita inte på dem. Kör bara på känsla och % av maxpuls så ska du se att det går toppen. Under 3.30 vore djupt imponerande! Att ens ta sig runt tycker jag är djupt imponerande

Malin sa...

Klart du klara milen under 50. Måste vara ett konstigt löpband ;) Vissa dagar måste man nog ta till löpbandet, ingen vanlig vinter vi har.
Kul att se sig i Runners World!!

Anna (Orka mera) sa...

Tradiga löpband. Om några veckor kan du göra slut när vintereländet är över!!! Jag behöver inte göra slut eftersom jag och löpbandet liksom aldrig fått ihop det :)

Daniel sa...

Gå på känslan när du kör löpband och titta inte för mycket på siffrorna. Det är inte samma sak som ute.
Själv tror jag att mycket av energin som för en fram när man springer fösvinner bakåt med bandet istället. Därför känns det jobbigare. Löpstilen har säkart stor betydelse på bandet med. För vissa blir det lättare för andra blir det jobbigare.
Jag brukar säga att man ska se löpband som just löpband och inte jämföra för mycket med att springa ute.
Bara lite tankar jag har, vet inte om det stämmer ;)

Anna sa...

Jag gillar inte heller löpband, men ibland tvingar jag mig själv :D!

Anonym sa...

Jag gillar Daniels tankar. Kan det vara därför löpband alltid känns jobbigare?

Helena sa...

Milen under 50 kommer du att ta..! Jag gick från 57 minuter ner till 42 på ren vilja...you can do it!!! :)

Löpning & Livet sa...

miranda: äh det komemr ju du klara hur lätt som helst! :)

mina: tja, vissa är nog knasiga.. i vilket fall skiljer det massor mellan de olika märkena..

malin: ja det hoppas jag verkligen!! ok om jag inte kan förbättra mig varje lopp, det kan jag ta, men att försämra mig SÅ mkt godtar jag inte! :)

anna: hehe, bra för dig :)

daniel: hm.. intressant!! kan nog ligga något i detta!

anna: ja och så ska det ju inte vara!

river: jag med!

helena: ojojoj!! ja under 46 SKA jag, helst udner 45..