lördag 13 februari 2010

Vad sägs om cupcakes?


Jag undrar om jag kan få dem att bli sådär fina?

Idag har jag en sådan där mat- och bakdag som jag pratade om för ett tag sedan. Jag har gjort en Chili sin Carne (sojafärs, svarta bönor, riven morot, vitlök, cayennepeppar (hade ingen chili), passerade tomater, vatten och möjligtvis någon mer krydda som jag inte minns nu) med ris, en Qournwok (morot, färska champinjoner, bambuskott, vattenkastanjer, vitlök, soya, srirachasås, hiosinsås och massa ingefära, koriander och curry) med röd quinoa och en ny variant på spenatbrödet då jag även hade i rivna morötter. Så nu är frysen fullproppad med mat inför min kommande vecka som består av jobb varje dag utom fredag.

Nu kommer dock det roligaste; cupcakes! Jag har aldrig bakat sådana men länge velat. Eftersom Leila Lindholm gör sjukt goda grejer, är grymt snygg och gör otroligt vackra böcker börjar jag med hennes Chocolate cupcakes. Vi får se hur det går. Vill du testa så finns receptet här.

8 kommentarer:

Josa sa...

Shit, jag har aldrig ork att göra sådana där smarriga saker! I bästa fall kan jag slänga ihop kesella vanlij med frusna bär.. typ. haha! Ät åt mig med sen :)

Fitnesscoachen sa...

Vad duktig du är! Tar du med ett par imorgon så man får provsmaka? ;)

Petra sa...

Mums, jag vill också ha cupcakes! Ah, ska ni bloggjogga imorgon?! Man kanske får haka på om man tar sig till Götet? Snart ses vi väl i Sthlm förresten?

Mikkan sa...

Seriöst! Kan tipsa om the motherload vad gäller cupcakes, Matgeeks blogg på Taffel: http://matgeek.taffel.se/

frida sa...

Jag har gjort Leilas, la i dumle och lite olika grejer. Blev överraskning för alla om vilket man hade fått i sin muffins. Aldrig mer muffins utan frosting iallafall :)

Miranda sa...

Jag vill inte testa, jag vill ha en! :)

Löpning & Livet sa...

jäkligt goda blev de (fast jag åt så mycket smet att jag nästan var trött på dem när det väl var dags att äta, haha) men det blev ju inte såädr fina direkt :)

cecilia sa...

mums vilka kakor! jag ska absolut baka en omgång!