fredag 26 februari 2010

Fartlekande upptäcksfärd

Eftersom temperaturen stigit och det ser rejält grått och tråkigt ut när jag kikar ut genom fönstret förbereder jag mig på ett tungt pass. Snömoddig fartlek. Fart och fart, tar jag mig framåt är jag glad. Följande gator ska passeras:Lite sightseeing sådär på förmiddagen. Jag, min ipod och en lapp i fickan med några små komihågnoteringar över vilka vägar jag ska välja i några svåra korsningar. Jag har ganska bra lokalsinne, men det kan vara skönt att ha en lapp ändå. Jag har minsan inte tid att springa vilse, jag har två dejter, en med Arvikakompis och en med lillasyster, plus en shoppingsession med Martin att hinna med. (Det är tyvärr inte jag som ska shoppa, men det är ju nästan lika kul att vara personal shopper!) Plus lite annat smått och gott förhoppningsvis.


Vad gör du?

9 kommentarer:

Em Löfgren sa...

vilken fantastisk dag!! blir avis! här är det jobbjobbjobb!

kram!!

Fine sa...

Rolig runda!

Själv ger jag mig ut på ön strax sydöst om din, på andra sidan västerbron :)

Anna (Orka mera) sa...

Låter underbart! Jag själv bara packar och packar och packar. Fasen vad svårt det är, jag kommer att glömma minst hälften :)

Snittpuls 170 sa...

Hej!

Läste om dig i Runners och blev nyfiken på din blogg.
Ja, snömodd kan man ju hålla sig för skratt åt, där hjälper inte mina slipstopper alls tyvärr.

Men håll ut, nu börjar snön tina bort och snart sjunger kvitterbollarna igen.

Karin sa...

Jag kom nyss tillbaks från en runda här i Gbg. Det var rejält blött och slaskigt och trångt på gatorna eftersom alla försökte balansera sig fram på de torra partierna!

MarathonMia sa...

Jag sitter och känner träningsvärken växa fram och undrar om ni ska springa ifrån mig imorgon? :)

Helena sa...

Du anar inte hur mycket jag längtar tills jag kan mäta upp en liknande runda...gaaaaah - blir tokig om jag inte får springa snart!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Hoppas att det gick bra att springa i snömodden!

Själv har jag tränat kondition på gymmet och jobbat hela dagen.

Löpning & Livet sa...

snittpuls..: välkommen! :)

helena: håll ut!