fredag 12 februari 2010

Det kommer bli en bra helg!

Först ska jag på en jobbintervju (inte för ett "riktigt" jobb men väl för ett jobb för ett par månader framåt, så håll alla tummar ni har!) i eftermiddag tänkte jag träna lite army och ikväll kommer Martin med tåget från Stockholm.

Imorn ska jag vicka på en cykelklass och sedan kommer resten av dagen gå i vänners och kärlekens tecken.

På söndag springs det långpass tillsammans med en blandning av härliga människor.

All övrig tid ska jag njuta.

Vad gör du?

10 kommentarer:

Åsa sa...

Härligt! Jag ska åka skidor, umgås med vänner och kärleken.


Tack Andréa, jag kan behöva kommentarer som din. Jag har lite svårt att stressa av just nu. troligtvis prestationskraven på mig själv. Jag är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Det blev ett lugnare veckoslut än vad jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt vila och ta det lite lugnare de fösta dagarna i veckan och vila mer. Så blev det inte. Sedan skulle jag köra hårdare från torsdag till söndag enligt planerna. Jag har koll på att man bör vila efter ett lopp men just nu så tror jag som sagt att det är Vasaloppsstress som snurrar till det lite. Jag har dock tränat mindre än jag brukar. Jag kan tala om detta för någon annan. Men det är inte alltid att jag lever som jag lär så att säga. Och som sagt det är bara jag och mon kropp som blir lidande. Jag lär mig. I bland funkar det och i bland åker man på nitar.

Jag hoppas på att bli visare med åren. ;)

Tack igen snälla du för kommentarer med bra innehåll!


Trevlig helg!

Josa sa...

Skönt helg du har framför dig! Själv ska jag se på OS (ÄNTLIGEN), packa inför flytten till Stockholm. Samt ska det väl klämmas in några sköna och utmanande löppass!

Är vi i Arvika samma helg någon gång kanske vi kan ta ett pass tsm!

Miranda sa...

håller tummarna, håller tummarna! :)

Fitnesscoachen sa...

Lycka till på intervjun!!

Sofy sa...

NICEEE! Lycka till!
Jag ska kurera mig från förkylning, kolla ringar, äta god middag, kolla på hus, kolla på slott, i ungefär den ordningen!

Anna (Orka mera) sa...

Jag ska bada kallbad. Utomhus i MINUS FEMTON! Vem har lurat mig till detta?!?!

Anna sa...

Jag ska laga värsting god mat, dricka lite vin kanske, springa ett par pass, pussa min blivnade man och dansa med min Vilgot tills han blir helt snurrig. Och på söndag ska jag springa, basta och bada kallbad. Fy fasiken vad kallt det kommer bli men kul att få träffa lite löpnördar. Ha den bästa helgen och STORT lycka till med jobbet!!!

MarathonMia sa...

jag ska erövra Kungsholmen och heja på skidtävling på söndag.

ha en toppenhelg!

Anonym sa...

För att icke glömma OS-invigning och OS!! :)

Din helg låter great, håller tummarna för jobbet!

Vi åker hem imorgon så det blir en dag i bil, med stopp vid Haparanda för shopping vid Ikea bland annat.. =)

Söndag innehåller skidåkning och slappande.. dags att så småningom börja ladda för 5-milen nästa helg!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Låter som en härlig helg! Jag ska fokusera på att kurera mig från min förkylning. Så det blir mycket te, C-vitaminer och en och annan film.