måndag 1 februari 2010

Jag ♥ Snö

Det har återigen snöat i Göteborg och snömodden är tillbaks med tung coh slirig löpning till följd. Men det gör inget för ISEN är "borta" och det var så otroligt FINT ute i morse. Även om benen var lite sega, jag fortfarande befann mig i sovmode och det var tungjoggat så var det en underbar start på dagen!

Resten av dagen består av klippning, författande av jobbansökningar (tror jag ska lyxa till det med ett par timmar på café), musikmixande och army med styrkefokus. Jag tror det blir en bra dag och jag ska mota bort stressen över vad jag ska göra med mitt liv.

Hur ser din måndag ut?

8 kommentarer:

Miranda sa...

Bra jobbat med löpningen :)
Jag kör på kettlebells och lite återhämtningsjogg, även här författande av jobbansökningar och så kanske lite försäljning av gammal skit som ligger hemma. Ciao!

Susanna sa...

Mycket nervös inför kvällen :)

Madde sa...

För mig blir det jobb och jobb, och sen transportlöpning hem ikväll.

Anonym sa...

Dagens löpning lät underbart och lycka till med ansökningarna.

Här har det också njutits av den vackra snön och vinterdagen. Ikväll blir det skidåkning och framförallt.. MISSA INTE.. "gröt, svett och klister" på svt1 ikväll kl.21! :)

Anna sa...

Inledde med en tennismatch i morse! Ikväll är tvättstugan bokad... TJOHO... ;)

glamflikka sa...

jobb och hårklippning och ost och nu en rabarberpaj

Jenna sa...

Min måndag bestod av en heldag i skolan där vi fick lära oss att koka sylt :) Kanske inget magiskt egentligen, men riktigt roligt att få göra ngt praktiskt.

Härligt att kunna springa ute igen! Jag har aldrig vågat mig ut i såna här vintertider ;/ men som tur är har jag och löpbandet en ganska bra relation så jag trivs springandes även där! (om ingen står och stampar bakom en och väntar på att få springa förstås..)

Löpning & Livet sa...

alltid lika kul att få höra vad ni har för er!