måndag 15 februari 2010

Flåsarmy

Idag har det iallafall instuerats army och det med konditionsfokus vilket jag såklart gillar bäst (för det är då man blir tröttast). Om man vill kan man läsa en härlig skildring här, men bäst av allt är förståss om man kommer och testar! Nu har jag ju inga fasta klasser denna termin, men jag kommer säkerligen hoppa in och vicka vid fler tillfällen. Och det vore även kul att dra ihop någon form av utepass framåt sommaren. Kanske någon form av minibloggevent?? Jag ska fundera lite!


Såhär kan det se ut under en viloövning på armycamp

I vilket fall så gillar jag som sagt passen med konditionsfokus bäst, för det är där man får se flest lidande miner. Ja, jag är väl något av en tortyrmaskin kanske. Fast en kärleksfull sådan som peppar samtidigt som jag plågar. Och jag blev faktiskt lite orolig när en tjej såg ut att må lite dåligt efter en av hoppövningarna. Men hon repade sig, svalde illamåendet och fortsatte som ingenting, grymt! Annars brukar det oftast vara killarna som har nära till kräkset och det vet ju alla är för att de är så veka :)

6 kommentarer:

Petra sa...

Wow, ett minibloggevent vore störtkul ju! Jag körde ett cirkelfyspass i F&S regi. Helt OK, man blev rejält trött, men saknade den där lilla extra schvungen :)

Annika sa...

Åh, nu lockar du nog väldigt många army-sugna bloggare att hålla tummarna inför något roligt event framöver :) *håller tummarna*

Susanna sa...

Hoppas du får hålla i massa fler pass! Det är roligt, och du är väldigt duktig!

Em Löfgren sa...

vore sjukt kul! och ganska "enkelt" att fixa!! en park och så du som instruktör =)
säg till om de blir sthlm och du vill ha nån hjälp med organiseringen eller nåt =)

House Of .... sa...

jag vill OCKSÅ träna army med dig!! =))

Löpning & Livet sa...

jag kanske får dra ihop något vid en sthlmsvistelese framåt våren då :)