måndag 1 februari 2010

Imorgon är en annan dag

Det blev ingen bra dag, det blev av flera olika anledningar en riktig skitdag. En dag att gömma undan längs bak i raden av dagar. Mota bort och gå vidare. Lägga tankar och fokus på det som är bra.

Även om pengar är rätt essentiellt och svårt att klara sig utan i dagens samhälle så har jag andra rikedomar som kanske inte är så självklara. Jag har en kärlek, om än sextio mil bort. Jag har fina och lojala vänner som ger mig kraft och energi. Jag har en ganska stark och frisk kropp som oftast gör det jag ber den om och fortsätter utvecklas sakta men säkert. Jag har en trygg, om än uppdelad, familj som jag vet finns där för mig när det krisar. Och jag avslutade dagen på ett av de bästa sätt som finns; ett lagom snällt armypass tillsammans med starka, fina och kloka Sus.

Imorgon är en annan dag.

13 kommentarer:

Susanna sa...

Nu har jag den där slajmiga låten i huvudet!! "imorgon är en annan dag" låten. Men jag förlåter dig för det för att du var ett sånt jättebra stöd under passet, som att ha en egen pt med sig! Kram :)

Helena sa...

Skönt att du kan fokusera på det som många ser som självklart här i livet. Jag hade en liknande dag i söndags, men kom efter lite eftertanke på att livet är bra härligt ändå.
Hoppas att din tisdag blir bättre - kram till dig!

Anna (Orka mera) sa...

Hoppas idag blir en bättre dag! Kram

Petra sa...

Jag tror det är bra med sådana eftertänksamma dagar ibland, då lär man sig bättre att uppskatta när det flyter på i tillvaron. Kram

Marre sa...

Känner på mig att det blir din dag i dag i stället, ja, så blir det. Även kaffesumpen säger det. ;-)

Anna sa...

Dåliga dagar måste man liksom ta ibland... jag är überlycklig, men ibland orkar man liksom inte...

MarathonMia sa...

Skitdagar är nödvändigt. Det gör att toppar och glada dagar känns riktigt verkliga. Det svåra är att acceptera dem, men du verkar ju vara en sån insiktsfull kvinna så du inte flyr ifrån dem.

Sofie RW sa...

Dåliga dagar har vi alla ibland; men det gör ju också att man ser till att uppskatta det fina man har - precis som du skriver.

Hoppas tisdagen varit en bättre dag. (Och jag har också dendär slajmiga liten i huhvudet, och ser en snubbe som står med armarna ut framför ögonen).

Annika sa...

Helt rätt! Fokusera på det positiva :) Låter ju som ett perfekt liv... pengar är inget! Kram!

Jenna sa...

Precis som man ska tänka, och kanske inte alltid lyckas med. Ett tag skrev jag varje kväll ned några av de saker som jag är tacksam över och/eller som har varit bra med denna dag, och du påminner mig om att jag ska fortsätta mde det. Tack! :)

mikael sa...

Som du skriver finns det så mycket att ta till vara på här i världen. Fast man måste få vara ledsen och arg ibland också. Det behöver inte vara något fel på det.

Jag älskar också snön. Det får vara lite extra jobbigt att springa så här års.
Men det är f-n också mycket roligare (i alla fall när man är hemma igen) och mer utmaning att få kämpa lite extra :)

Som vi pratade om senast - du får hänga med på ett intervallpass i Herkules. 2 mars kanske passar, då är jag hemma igen.

Om du är sugen kanske vi kan dra ihop några löparträffar i Göteborg?

Löpning & Livet sa...

tack söta! jag är vid lite bättre mod nu, men det känns rätt hopplöst det där med jobb och pengar tyvärr :(

Men en vacker dag är det MIN tur! :)

Em Löfgren sa...

jag tycke du låteer snuskigt rik =)