fredag 12 februari 2010

Update

Intervjun gick bra så nu har jag ytterligare 15 gamlingar att ta hand om ibland! Egentligen handlade det om ett drygt 2 månader långt vik på 75%, men då den person som egentligen går på det schemat hade valt att jobba alla (!) helger, funkade det inte riktigt. Jag är väldigt flexibel av mig, men att jobba precis alla helger (fredag, lördag, söndag) i flera månader, när jag dessutom bokat in två stockholmsresor och två endagsgrejer, är lite väl mycket även för mig. Så jag fick helt enkelt börja som timvikarie och ta de pass jag kunde. Förhoppningsvis kan jag kombinera ihop lite dagar även med mitt "gamla" ställe så att jag får ihop tillräckligt mycket timmar. Just nu har jag tider en och en halv månad framåt vilket känns väldigt skönt för mitt oroliga sinne! Visserligen kommer jag jobba nästan alla helger, men för en kort tid är det helt ok.

Jag firade med att fynda 2st träningslinnen (Nike racerback tank, 2 för 199kr), ett rosa och ett svart. Blev även väldigt kär i ett par tights som jag dock inte helt bestämt om jag kan ta mig råd till än. Svarta med rosa sömmar på utsidan benen, sjukt bekväma och minimalistiskt snygga. Me like! Behöver dem gör jag, det var nog över två år sedan jag senast köpte ett par långa tights och de jag använder mest har jag nog haft i fem.. Eller ja, allt är ju relativt, jag överlever utan dem, men det är ju roligt med lite nytt! (Ni ska alltså säga att jag är värd dem! ;) ) Och jag fick faktiskt en peng av pappi i julklapp som jag hade tänkt använda till just tights, så jo de får nog stanna i min ägo!

Den där inplanerade armyn hinner jag tyvärr inte i tid till så det får bli balance exclusive istället. Lika bra det, passar bättre in i formatet återhämtningsvecka.

8 kommentarer:

Therese sa...

Grattis! Och klart att du förtjänar tightsen. :)

Träningsglädje sa...

klart du är värd dem!!! grattis!

Erika sa...

Självklart är du värd dom!!
Var jag värd massa nya träningskläder på Nike så är du som sliter med dina gamlingar garanterat värd ett par nya tigths! =)

Grattis till jobbet!
Läste förra inlägget, skulle skicka ett lycka till sms men jag gjorde nog aldrig det eller?! (lite förvirrad just nu =))
Ha en mysig helg med M!

Kramkram

Em Löfgren sa...

skönt! lite trygghet för en stund, inte alls kul att oroa sig för sin inkomst! men så skönt!

Miranda sa...

Du är SÅ värd dem!!

Stockholmsresor låter kul :)

Sofie RW sa...

Grattis till vikket! Och tightsen - inget snack om saken!

Em Löfgren sa...

hej =) nej jag äter inte kokta ägg- gulor, det finns (tyvärr) ingenting som manar fram en kräkattack lika snabbt som ägg- gulor... jag kan inte äta dem.... jag klarar äggulor i stekta ägg, om jag kan "smeta" ut dem. men ej kokta... får även erkänna att de kastas om inte sambo är hemma För då äter hon dem! men tyvär har jag ingen nytta av dem annars... kan tyvärr inte med smaken vad jag än försöker blanda den med =( ojoj sorrie! megalångt svar!

kram!!

Löpning & Livet sa...

skönt, då kan jag behålla dem :)