onsdag 10 februari 2010

SnyggskorEgentligen har jag verkligen inte råd med några utsvävningar nu, men samtidigt måste jag ju ha skor som inte läcker in. Alla mina skor/stövlar (även de jag köpte någon månad innan jul!) är mer eller mindre otäta och ger blöta, kalla fötter. Att köpa billiga (200-400) skor är tydligen inte så lönsamt, men ska man köpa dyra (400 och uppåt) får man (jag) ju prioritera bort andra saker och det gillar jag inte heller. Men, men. Nya skor behöver jag verkligen för det känns lite för kallt och blött för att dra på sig tygskorna (där tycker jag faktiskt att det brukar löna sig att köpa billiga, för både dessa och de dyrare brukar gå sönder förr eller senare, och köper man billiga kan man köpa fler!) redan nu. Funderade en stund på att försöka hitta ett par billiga stövlar på rean, men kom på att stövelsäsongen faktiskt snart är slut och jag kommer ha större glädje av ett par skor av icke inläckande material.

Så förstå min glädje när jag hittade supersnyggingar som dessa nedatta med 400kr!
Visserligen sved det lite att betala 600kr, men jag försöker övertala mig att det är värt att få prioritera bort andra saker ett tag framöver.

För visst är snyggingarna värda det? :)

18 kommentarer:

Träningsglädje sa...

supercoola skor!

de du har sedan innan, går de att impregnera? för det är ett tips om de läcker in. funkar såklart inte på tygskor dock...

Jenna sa...

Verkligen! De är helt underbara! Får man fråga vart du fann dessa skönheter? :)

Fitnesscoachen sa...

Sjukt snygga!!

Löpning & Livet sa...

sara: nja, de är trasiga i sulan/i någon söm så tyvärr.. jag går nog på nåt konstigt sätt eftersom alla skor envisas med att gå sönder på ungefär samma ställen :)

(undantaget är mina 15 år gamla dr martens, de håller än! (har iofs inte använt dem regelbundet i 15 år, men ändå :) )

jenna: på stadium!

Helena sa...

Ett KAP skulle jag säga! Riktigt snygga!!!

Anders sa...

Lundhags vandringskängor... De håller livet ut.

Annars var de väldigt snygga! La faktiskt märke till dem igår. :-) Riktigt snygga, tom för att va Nike. ;)

Anna sa...

Värda varje krona!

Miranda sa...

Abolsut! Jag är likadan, köper också hellre fler par, också eftersom jag så snabbt tröttnar på skor. Så är de billiga får man inte dåligt samvete när man byter ut dem ;)

Anonym sa...

Det var en riktigt bra fynd!
Du kommer att använda dem massor även på våren och sommaren!

Ha en bra onsdag!
kram.

Annika sa...

Grymt snygga! Bra tips, ska också kolla på dem tror jag :)

Sofie RW sa...

Ser jätte snygga och bekväma ut!

Jag står absolut inte ut med skor som inte håller; köper hellre riktigt hållbara och dyra (om det förhållandet håller) framom att jag måste köpa nya genast. Men skor är verkligen väldigt viktiga - och trevligt är det ju om dom är snygga.

Erika sa...

Du förtjänade helt klart nya skor! =)

Jätte snygga!!

Åsa sa...

Det ÄR SÅ snygga!

Anonym sa...

Riktigt, riktigt snygga!! Dessutom fick du dem för ett kanonpris. Har själv sökt sånna i lila men inte lyckats hitta, därför är jag minsann lite avis nu! =)

Miss Agda sa...

Ja, verkligen värt pengarna! De är så snygga!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Åh vad snygga de är! Undrar om man kan hitta ett par för egen del... Får undersöka saken.

Löpning & Livet sa...

Vilket stöd!! :)

Joggingskor sa...

Det är alltid rätt att köpa sneakers! :)