lördag 6 februari 2010

Superstart

Igår improviserade jag ihop spenatbröd (ska skriva mer om det vid ett senare tillfälle) och fixade en plåt pepparkaksmüsli. Imorse gick jag upp tidigt (för att vara en ledig lördag), myste med levande ljus, kaffe, juice, fil, smör, ost, paprika och dessa deliaktesser. Fantastiskt.

Ännu mer fantastiskt var det att mysjogga en dryg mil tillsamans med två vänner från löpgruppen jag hade hand om i höstas. Lite uppdatering om vad som hänt sedan sist, vad som kommer hända framöver och allmänt surr om livet. Fem minusgrader, ett vackert vinterlandskap, knarrande snö unde fötterna och en sol som liksom gav verkligheten det där lilla extra. Kärlek.

Tack för en bra start på dagen Rena & Tobias!

Resten av dagen spenderar jag med mamma, systrar och mammaman. Njuter av att vara ledig och förtränger hur verkligheten egentligen ser ut. Laddar upp kroppen med fysisk och psykisk energi inför morgondagens långpass.

Hoppas ni får en lika bra lördag!

7 kommentarer:

Helena sa...

Åh vilken härlig start på dagen! Min började också bra med en morgonpromenad i mörkret och ett snabbpass på gymmet. Nu är det work work work resten av dagen innan det är dags att krascha framför en film i soffan ikväll...
Ha en ljuvlig lördag!
PS. Tack för peppande kommentar på mitt inlägg igår...och ja, jag vet inte hur snabb jag är...men ganska iallafall, när jag är skadefri... ;)

Mikkan sa...

Låter verkligen som en grym start på dagen! Bra att du tar dig sådan tid att visa omsorg mot din allra bãsta kompis - dig själv!

Susanna sa...

Oj vilken härlig morgon! Sådan lyx förtjänar du! Hoppas resten av dagen blir precis lika härlig! Kram

Miranda sa...

Åh fin morgon. Ja, ladda upp med kärlek och glädje, det behövs ju emellanåt för orkens skull. Jag önskar dig en under dag :)

Petra sa...

Låter som en underbar start på dagen! Och lycka till på morgondagens långpass! Kram

Fitnesscoachen sa...

Vilken härligt tur det låter som! Hoppas dagen pass går bra också!

Löpning & Livet sa...

helena: du är otroligt snabb!! :)

mikaela: ja man får göra det ibland som tack för allt den ställer upp på :)

sus: när hänger du på?

miranda: verkligen!

petra: det var det!

madde: hela helgen var helt ok!