söndag 14 februari 2010

Slött och trött

Tyvärr var det inte tillräckligt många som ville spendera alla hjärtans dag med mig och army training så passet blev inställt. Jättetråkigt men samtidigt tackar nog min kropp mig. Även om jag inte på långa vägar kör lika hårt eller lika mycket när jag instruerar jämfört när jag är deltagare, så känns det. Och av någon anledning är min kropp riktigt trött idag. Det är lite konstigt det där; nästan alltid då jag har lugnare återhämtningsveckor är kroppen som tröttast. Det är som om den liksom ställer in sig på att vara slö och helst vill ligga och sova. Under det lite kortare långpasset (som ändå hamnade på dryga knappa 23km och kaske bättre kan klassificeras som ett mittimellanlångt långpass) som sprangs tillsammans med bland annat Madde, blev benen trötta mycket snabbare än de brukar och nu efteråt vill jag helst sova hela tiden. Men en timme får räcka och nu ska jag köra ett stretchpass istället. Det kommer göra min kropp gott och därefter blir det soffslapping för hela slanten. Det är ju faktiskt en mysdag idag.

7 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Tack för sällskapet! Klart vi ska göra om det, jag är ledig mitt i veckan ibland, mailar dig. Och så måste vi ju spinna vidare på vår ultra-idé! :)
Överraskningen blev en helt underbar middag med godaste efterrätten, så jag är nöjd, och har fyllt på depåerna. ;)

Petra sa...

Bra jobbat och kul med sällskap, det gör ju även jobbiga pass roliga :) Nyfiken på er ultra-idé...är det månne en tur till Stockholm?!

Magdalena sa...

Vilket bra långpass... JAg ska sluta kalla mina 15 km för långpass! *garv! Kram på alla hjärtans dag!

Susanna sa...

Åh stretchpass lät INTE fel. Det behöver jag med...

Anna sa...

Men då var det ju egentligen super att det inte blev någon army idag. Strechpass är bra att få till ibland. strama ben som inte ritigt fårr dras ut är inegt ul att ha. Härligt att kärleken spirar, livet så jäkla nice!

Miranda sa...

Jag trodde man som instruktör körde stenhårt bara för att få det att se så lätt ut? Jag hade alltså fel ;)

Löpning & Livet sa...

madde: tack själv!

petra: haha nja, riktigt så galna att vi springer mellan gbg och sthlm är vi nog inte ;)

magda: klart du inte ska!!! allt är relativit och vad som är långt för mig kan vara kort för någon annan. 15km är verkligen inte fy skam!

sus: ja, borde köras oftare :)

anna: ja faktiskt :)

miranda: haha, jo men det gör man oftast. Armyn är dock lite speciell för där "behöver" jag gå runt och korrigera och peppa mkt mer. Plus att vi ju inte står uppradade" på samma sätt som under andra klasser, utsn rör oss mycket runt i salen på olika sätt osv.. :)