söndag 7 februari 2010

I´m the queen of snömodd

För sådan fick jag minsann kämpa mot i princip hela tiden. Ibland massa is också och när det var som värst både och. Men det gör inte så mycket för jag tänker att det är bra träning för både mitt psyke och mina ben. Jag blir tåligare liksom.

Samma outfit som en annan gång i vinter. Men minus ett lager och minus buff.

27km slutade äventyret på och det tog 2h och nästan 36min innan jag var hemma igen. Därmed avslutade jag en (löpmässigt sett) bra mängdvecka. Den snygga siffran 77,7km hamnade jag på och även om det tidsmässigt (totala antalet timmar alltså) sett inte är någon rekordvecka så är det inte jättelångt från mitt kilometerrekord på dryga 82km. Kanske kan jag knäcka det när det är dags för nästa topp? Veckan som kommer blir en återhämtnignsvecka med endast 3 löppass och totalt mellan 3,5 och 4 mil. Jag kommer ta det lugnare även med övrig träning och en stor del av veckans runt nio-tio timmar kommer handla om yoga och body balance. Och så gör jag som vanligt mitt bästa för att få in tillräckligt mycket sömn samt energi- och näringrik mat.

Äta-träna-vila!

12 kommentarer:

Sofie RW sa...

Oh yes you are! Bra jobbat i sliret och modden. Här var det aningen bättre underlag idag, men igår var det otroligt slitigt. Men sånt stärker! Ha en toppen kväll.

Fitnesscoachen sa...

Bra kämpat! Jag blir galen på den här modden, tålamodet sätts verkligen på prov!

Anna sa...

fasiken vad du är grym Andréa. Jag tänkte på dig idag när jag var ute och sprang mitt långpass. Mitt pannben la av efter 20k idag trots att jag peppade mig med att det var 3k mindre än du skulle dra iväg på idag. Men jag gör en stark comeback nästa vecka:)

Petra sa...

Grymt bra jobbat! Nästa vecka hade jag tänkt klämma ett långpass i nivå med dig. Nu blev det "bara" 22 km i snömodden, men som du säger så är det ju pannbensbyggande också :) Kram!

Anna (Orka mera) sa...

Shit vad du är duktig! Längtar till jag kommer upp i de där långpannedistanserna!!

Marre sa...

Wow, vilken drottning du är! Bra jobbat! Tänk när det är vår, solen kvittrar och fästet är ren asfalt, du kommer att sväva fram!

Helena sa...

RIKTIGT bra jobbat!!! Och du vet att det bara är de riktigt, riktigt envisa som trotsar dem här modden va? BE PROUD! :)

Anders sa...

Kan inte vara annat än imponerad. Att ens ge sig ut på löpning i det här underlaget. Och sen 27 km...

Karin sa...

Jag bestämde mig för att byta attityd och inställning till modden och upprepar nu mantrat "Jag-blir-stark-av-modd" på passen. Det blir otroligt mycket lättare då!
(fast jag längtar såklart efter våren...)

Löpning & Livet sa...

sofie: :)

madde: ja, fast nu börjar jag vänja mig :)

anna: men tack! :) Nästa gång håller du hela vägen! (även om 20 inte heller är fy skam)

petra: 22 är grymt!

anna: fast du är mycket snabbare så det jämnar ut sig ;)

marre: förhoppningsvis! :)

helena: :)

anders: när hänger du på? :)

karin: det har du rätt i!

Anders sa...

Well, börjar bli dags... men ska nog värma upp med några sträckor på löpbandet först... Vänja benen vid lite löpning igen.

Håkan sa...

J"#¤%r vad söt du är!