torsdag 18 februari 2010

SuperAnja


Bild lånad från metro.se


Alltså vilken jäkla järnkropp och vilket fenomenalt psyke den där Anjan måste ha! Karriärens värsta crasch igår, brons idag. Tänk om man kunde önska sig åtminstone en liten, liten del av detta inför morgondagens långpass. Ett långpass i ett Göteborg som förärats ytterligare en decimeter (än sålänge, imorn kan det vara ännu mer) snö. Men visst blir det lite vad man gör det till? Och om jag tror att jag är Anja kanske det går jättelätt :)

12 kommentarer:

cecilia sa...

så där tänkte jag också när jag satt vid teven för en stund sen :)
lycka till i snön i morgon!

Petra sa...

Hon är imponerande! Vilken bragd, jag grät framför tv:n!

Anna (Orka mera) sa...

Hon är grym! Låna du lite av hennes järnvilja så ska du se att du tar dig finfint fram i snön! Lycka till!

Malin sa...

Ja helt otroligt, jag som inte ens trodde hon skulle köra alls. Vilken vilja. Jag tror nog att du har lite av den viljan så ta fram den vid passet så ska det nog gå bra trots massa snö. Fy nu vill jag ha vår!

Erika sa...

Hon har en vilja av stål och ett driv som tar henne dit hon vill. Beundransvärt!! Jag missade ju "i huvet på Anja" så jag håller på och kollar på det nu :)

Anonym sa...

Hon är så otroligt GRYM och jag är så glad över att hon fick ett brons tillslut!

Och JA, jag tror MYCKET hänger på inställningen och vad man väljer att göra det till. Lycka till idag!

Anna sa...

Jag kan också behöva lite inför kvällens tennismatch!

Marre sa...

Vilken brud, så där vill jag också se ut.... ;-)

mina sa...

Ja hon är häftig. Långpass var ganska jobbigt idag i all snön... men med Anja-inställning går det nog bra. Sen får man ju tänka på hur bra styrketräning det är för benen och hur otroligt snabb man kommer att vara när snön väl försvinner. Då känns det lite lättare.

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Hon är verkligen grym, jag håller med! Jag tror att du kan vara som henne, lika grym fast i löpningen!

Anonym sa...

Helt fantastiskt... Nu börjar det bli lite väl mycket snö här va, även för oss exilvärmlänningar :)

Löpning & Livet sa...

cecilia: :)

petra: me too :)

anna: jag tror jag lyckades :)

malin: lite av den viljan har jag nog, fast den kommer mest fram på tävling :)

erika: grymt inspirerande program!

träningslyckan: hon var så himla värd det!

anna: du får låna lite du också :)

marre: skitsnygg!!

mina: precis! vi kommer flyga fram!

karin: tack för din tro :)

johan: eh jo :)