lördag 4 juli 2009

Musik, vänner och vin

Gårdagen var både en bra och dålig dag. Bra för att det är underbart att uppleva festival, jag blir nog aldrig för gammal för det (även om man börjar känna sig rejält mycket äldre än många. Jag är också både imponerad och lite avundsjuk på de små söta panda/poptjejernas ork och engagemang att vara så tillfixade hela tiden. Söta.) och framförallt för att ha sett Depeche Mode på en grusplan i lilla lilla Arvika. Det är stort! Dålig därför att några som jag klassade som mina vänner (inte jättenära vänner, men ändå vänner) betedde sig frutansvärt idiotiskt och numera inte är mina vänner. Vid ett senare tillfälle kanske jag berättar hela bakgrunden, men just nu vill jag bara glömma och fokusera på de riktiga vännerna, på musiken och festivalen.Sol, sommar, festival & rosé. Bara lite spring som saknas :)

Idag är det inte lika hektiskt och jag kommer mest njuta av festivalandet. Thåström är det enda som absolut inte får missas, i övrigt kommer jag gå och se det jag känner för. Och dricka lite mer rosé tillsammans med mina underbara vänner som i vanliga fall är utspridda över halva Sverige (plus lite Norge) men som nu är hemma och på plats hos mig. I love you!

6 kommentarer:

funrun sa...

jag var på thåström igår, helt grym konsert på Långholmen här i sthlm. Hoppas han är lika på och intensiv hos dig idag!!!

Anjo sa...

Thåström var magisk i Göteborg i torsdags. Särskilt Die Mauer :)

Anna sa...

Jag hörde att DM var magiskt. Min bror sms:ade i natt och var helt lyrisk. Tråkigt med tråkiga vänner MEN skönt med nära och lojala vänner när det blåser. Ha en underbar sista festivaldag.

Malin sa...

Jag tycker allt att du också ser söt ut! ;) Hoppas att det är trevligt på festivalen. Se till att njuta!

Susanna sa...

SÅ söt du är!

Löpning & Livet sa...

funrun & anjo: han var bra!

anna: ja, de var jättebra. dock var de nog snäppet bättre när jag såg dem i scandinavium 2006..
ja det är tråkigt.. kanske kan det redas ut, kanske inte..

malin & sus: ni är så snälla :)