torsdag 23 juli 2009

Zoombietrött

Underbar balance igår, men klockan blev sent innan jag var hemma och eftersom jag dessutom fick för mig att baka scones mitt i natten blev den ännu senare innan jag somnade. När jag gick upp tidigt i morse för att köra mitt cykelpass var jag ändå förvånansvärt pigg. Efteråt var jag däremot inte lika pigg. Efter frukosten skulle jag bara lägga mig i sängen och läsa lite. Det är man ju värd när man är "ledig" (borde skriva på uppsatsen, borde fixa med Premerarelaterade saker, borde leta jobb, borde, borde, borde.) och inte börjar jobba förän klockan fyra. Läsa, jo tjenare. Somnade efter två minuter och sov i två timmar. Drömde sjuka saker och vaknade i ett zoombietillstånd. Lyckades, efter att verkligen ha tvingat upp mig själv ur sängen, ta mig till köket för att fixa kaffe. Nu börjar jag bli människa igen. Kanske dags att ta tag i de där små bordena då..

2 kommentarer:

sofia sa...

uh, jag känner igen mig. ledighetskänslan är skön i ungefär en minut, sedan kommer man på allt annat man måste göra. har också en eftersläpande uppsats som jag var helt övertygad om skulle skrivas som av sig själv på kvällarna efter jobbet.

Löpning & Livet sa...

jo de har en tendens att släpa efter de där uppsatserna..