tisdag 7 juli 2009

Skogsäventyr

Jag är otålig och orkar inte vänta ända till 28:e augusti. Jag vill göra min ultradebut tidigare. Och det är ju alltid mysigt att springa i skogen. Ett litet äventyr som kan bli hur stort (långt) som helst. Hela bohusleden går från Lindome till Strömstad. Riktigt så långt ska jag inte springa, men några etapper ska jag nog klara av. Men jag vill inte springa själv. Jag ska inte springa själv. Så vilka är med?

Från Lindome till Angered är det 55,5km. Det är väl en fin siffra? Kör man ytterligare en etapp hamnar man i Kungälv. Det blir 19km extra, alltså 74,5. Kanske lite väl långt första gången, men jag behöver ju ha en utmaning nästa sommar också.

Kom igen nu Emil, Susanna och ni andra som bor i Göteborgsområdet!

20 kommentarer:

Cizzi sa...

Toka ;) Men alltid lika inspirerande att läsa om din träning!

Madde sa...

Tänkte du börja i Lindome eller? Jag e lite sugen, men beror på datum, jag är bortrest v 30-33.

Träningsglädje sa...

åh vad kul! jag hänger på om tempot passar. du är ju en sådan där snabb räv!! :)

Malin sa...

Bodde jag närmare så skulle jag nappa direkt! ;) Du får säkert med dig någon!

Snorkkis sa...

Verkar hur mys-gos som helst, och naturen där är ju så vacker. Är tyvärr på fel sida av landet (baksidan?), men annars... Hoppas någon hakar på!

Anonym sa...

Vem är Emil?

River är på!

Sara, Grabben, flera? Vi kan göra det till en rolig "utflykt", ju fler desto roligare. Lägga ut en tråd på Jogg.se och funbeat.se?

Löpning & Livet sa...

Jag tänkte starta i lindome om det är någorlunda enkelt att ta sig dit. vet inte hur det ser ut emd kollektivtrafiken, men det går ju att kolla upp.

Alla som vill får vara med och vi anpassar tempot så att alla hänger med!

Anonym sa...

Lindome e jätteenkelt å CYKLA till, ja kan rulla förbi å påminna er om uppfinningen HJULET.. :P
/J

carro sa...

Härligt initiativ!!! Ska klura på saken ;)

Susanna sa...

Ja!! Jag har funderat på att springa mitt marathon där så det kan ju vara kul att sondera terrängen. Antar att det kommer gå lite fort för mig så jag hänger med så länge jag orkar :D

Madde sa...

När kör vi då? I helgen? :)

Anna (Orka mera) sa...

Gud så roligt! Hade jag litat på mitt ben hade jag inte tvivlat en sekund. 25 mil till Göteborg är ju ingenting för att få uppleva detta! Hoppas det blir en repris någongång!!!

Löpning & Livet sa...

kul att ni vill vara med!! Jag och emil (river) pratade om den 26:e men jag tror inte vi bestämde nåt säkert? Problemet är att jag jobbar nästan jämt, visserligen sällan heldagar, men man behöver nog en helledig dag för att slippa stressa.. återkommer när jag vet mer.. ni som är intresserade kan väl maila mig på lopningolivet@gmail.com

Susanna sa...

Jag är ledig den 26 som det ser ut så det tycker jag vi kör på! (Oj det bankade till lite nervöst i bröstet nu, hehe)

MarathonMia sa...

cool - Jag har ju stuga i Strömstad - kan springa därifrån och möta er... :)

Sofy sa...

Kul tjej! Kram

Malena sa...

Jag vill också bo i Göteborg! Vilken rolig idé, hoppas många hänger på!

Marre sa...

Åh vad jag önskar att jag bodde i trakterna! Du måste berätta ALLT om äventyret!

J sa...

Detta e galet! :)

Espen sa...

Hvilken ca. fart skal dere løpe i ?
Hvor går starten fra?

Hilsen
Espen / Oslo / Norge