tisdag 21 juli 2009

Trött men glad

Btw har jag fått ytterligare ett bevis på att jag utvecklas och blir snabbare. När jag senast sprang samma långa trehundrametersbacke i april (ja, jag jag vet, alldeles för länge sedan!) sprang jag på tider runt 1:35 min (5:17 min/km). Idag sprang jag runt 1:30 (5:00 min/km). Det är en rätt rejäl förbättring va?

Eftersom jag är så sjukt dålig på att fota får ni se en bild från ett annat tillfälle där jag var trött men glad. Fast jag ser mest trött ut .. inte så glad :)

Jag är föresten så himla impad av powersus att jag måste skriva det en gång till. Hon innefattas självklart i hyllningen i föregående inlägg, men jag kände att hon var värd en egen. Där har vi någon som verkligen utvecklas!

8 kommentarer:

Susanna sa...

Tack så mycket coachen, jag blir helt varm i bröstet :) Trodde aldrig att det skulle vara så roligt att springa i grupp! Längtar ännu mer till söndag nu! (och till lördag kväll när vi ska dricka lite vin och laga någon god mat).

Malin sa...

Vad roligt det låter att springa i grupp och säkert jättebra. Jag kan lätt tappa tempo när jag blir ltie trött, latmasken kommer fram. Måste verkligen lägga in kvalité i min träning nu om jag ska hinna bli hyfsat tränad inför Lidingö, inser att det är alldeles för nära och att jag är alldeles för sent ute....igen :( Löpning är inte min starka sida....iaf inte än ;)

Anna sa...

Tänk om man alltid hade en privat löpning&livet-coach på axeln ;)!

Malin sa...

Det är ju en jätte-förbättring! Gratulerar. :) Framsteg känns alltid bra!

b sa...

Jag tränar intervallträning med FK Herkules på tisdagar.
För tillfället är det semesteruppehåll men kör igång igen till hösten.

Intervallträningen har gjort mig mycket bättre.

Prova på hos Herkules vet jag!

Jag är peppad inför söndagen :)

Anonym sa...

Gôtt å se! Alltid skönt med utveckling som är mätbar och kännbar!

Malena sa...

Härligt, vilken utveckling! Du är superduktig! Och inspirerande! jag önskar också att jag hade en grym grupp att springa i och med. Det vore något det!

Löpning & Livet sa...

sus: vi kommer ha så kul!!

malin: Det är faktiskt jättekul! Bra för att ta till det där lilla extra..

anna: haha. ja, det hade vart nåt :)

mailn: tack :)

b: aha. Jo, intervaller är bra! Och gött att du är peppad! :)

johan: ja, det känns super!

malena: du får komma hit och vara med :)