måndag 6 juli 2009

3 bra saker

Jag lovar att försöka sluta gnälla snart, men lagom till träningsstarten har en lätt förkylning bosatt sig i min kropp och läggs till listan av dåliga saker i mitt liv just nu. Som tur är finnas inget halsont så jag ignorerar den och tränar på som planerat, om än lite lugnare.

Så. 3 bra saker:
1. Jag sprang imorse. Inte ett intervallpass som planerat men väl ett skönt lättdistanspass. Kände mig lite tung i kroppen och hade lite högre puls än vanligt, men i övrigt kändes det bra. Första steget mot resten av säsongen är taget!
2. Magen och ryggen har fått sig en rejäl omgång under core-passet som kördes iform av "core on" vilket innebär stationsbaserad core. Två och två, jag som vanligt med mannen som får mig att ta i lite extra. Jag kan ju inte vara svagare heller!
3. Ett ovanligt fokuserat och kvalitativt benpass med samme man. Jag kanske fegade lite på vissa övningar men jag ville vara lite försiktig med tanke på förkylningen. Nästa gång är det dock dags att visa vad mina kära ben går för. Nu har träningskompisen fått ha ett litet övertag tillräckligt lång tid. Det är bra för mig att ha någon att tävla mot!

Och så en bonusbragrej; lång och ordentlig stretch. Nu är det bara att få in regelbunden yoga igen som fattas.

4 kommentarer:

Em Löfgren sa...

härligt!! bra saker gör bra dagar =)

MarathonMia sa...

jag behöver också yoga - det borde ingå i arbetstiden så att det inte väljs bort.

Malin sa...

Det finns nog många stela löpare som skulle må bra av lite yoga... Jag till exempel! :( Men det är ju sååå tråkigt! Hur ska jag ändra den uppfattningen? Genom att intala mig vilken nytta det kan göra för löpningen antar jag...

Löpning & Livet sa...

em: absolut!

mia: ja, varför kan det inte göra det?! :)

malin: jag trodde också det skulle vara tråkigt, men när jag gav det en chans blev jag helt frälst! nu har det dock blivit lite dåligt med pass.. inte så mycket pass på gymmet under sommaren och att köra själv har jag ingen diciplin till..