fredag 17 juli 2009

Den lilla lådan

På facebook har jag och Mia kommit fram till att det borde få vara en rättighet att ha en liten låda hemma. I den här lilla lådan ska det finnas en person (en snygg, snäll och smart man passar bäst för vår del) som man kan plocka fram vid behov. Med vid behov menar jag då exempelvis när det åskar och man inte vill vara ensam. När man kommer hem från träningen och inser att man måste laga middag, även fast klockan är tio på kvällen. När man tycker sängen känns för stor eller när tvättkorgen svämmar över och dammråttorna dansar i hörnen. Eller helt enkelt när man behöver lite sällskap i allmänhet. Hos mig kan han få sitta i ett hörn och greja med sitt, men när jag vill umgås ska ha genast släppa det han håller på med och underhålla mig. Ofta kan det dock räcka med att han svarar på det jag frågar och kanske flikar in lite eget prat ibland. Och självklart ska han massera mina ben minst en gång om dagen. En man i en liten låda som gör precis vad jag ber honom om. Vilken dröm :)I övrigt lär inte träningsvärken bli bättre direkt. Jag var ju så smart att jag körde benstyrka igår. Jättesmart. (Men stark(are) blir jag iallafall.)

9 kommentarer:

Malena sa...

Tänk att det sa ju Lill Lindfors redan för många år sedan :-) "Tänk dig att ha en man i byrån, i en ask bland andra grejer och när som helst du får lust så plockar du fram din ask"

Erika sa...

Haha, du är söt du! =) Jag vill oxå ha en man i en låda! En snäll man som gör som man vill och som tycker om mig utan några men...

MarathonMia sa...

Jag har redan börjat designa lådan... :)

jenny sa...

http://www.youtube.com/watch?v=t9Zq22xyqmo

Snorkkis sa...

Sälj idén till Ikea kanske? :)

ingy sa...

NU har jag äntligen läst ifatt! :)

vad var allra bäst på arvika? hörde att DM inte var bra, att det räcker nu lixom. enligt recensenter fick de inte till den här mass-hysterin - men när jag såg klipp från never let me down i din blogg... hallå? jag tycker att de lyckades... ;)

bob hund ja, de var helt tokiga i nkpg. :) det var ju "bara" 500 pers på en liten scen, så det kanske var skillnaden. och publiken - de gjorde ett extranummer som inte var planerat för de gillade det så mkt. :) ska nog se dom på putte i parken (vilket namn på festival..!) i karlskoga - får se hur de sköter sig då... ;)

Anna sa...

Hahaha... Söta du!

Anonym sa...

Det låter som en jättebra idé! Säg till om ni vet var kan man köpa en ;)
Synd att vi inte kunde träffas!
Kram.

Annika sa...

Hahaha... jag är spekulant på en sådan uppfinning också :)