fredag 10 juli 2009

Sjukdomar och sånt

Alla (nä, inte alla men flera) jag "tvingar" med på springturer får ont i diverse kroppsdelar. Främst knän men också lite benhinnor och annat störande. Själv vaknade jag med halsont. Så spring inte med mig, det kan vara farligt :)

Får bli glassätande, tedrickande och kanske en stunds tycka-synd-om-mig-själv tid ikväll istället för intervallspringande. En stund innan jag rycker upp mig och får klart ett roligt, jobbigt och bra cykelpass att köra imorn. Hoppas inte samma sak gäller där, att folket som tränar med mig blir skadade. Och hoppas halsontet bara är tillfälligt och är bortblåst imorn.


Gärna en av varje..


..men framförallt den här!


Ha en underbar fredag trots att det regnar!

6 kommentarer:

Madde sa...

Jaså, den smaken har jag inte provat, ny eller? Krya på dig, Ben & Jerrys brukar bota det mesta. Kanske ngt att rekomendera de som tränar med dig? ;)

Anna (Orka mera) sa...

Ha en underbar fredag själv och hoppas halsontet försvinner tills i morgon. Glassen gör nog susen!

Malin sa...

Hur smakar den då? Jag har inte testat någon B&J alls! :(

Löpning & Livet sa...

madde: jag tror den funnits typ ett år iaf, för jag har ätit den ett par gånger :)

anna: glass botar det mesta :)

malin: vanlijglass med vit choklad isbjörnar och marsmallows!! Du måste testa!

Cizzi sa...

Du har koll på B&J ser jag. Själv testade jag min första förra veckan ;)

Annika sa...

Mm, det SER så himla gott ut. Men jag är faktiskt ingen riktig glassmänniska egentligen... Man får vara glad för att man inte slänger sig över allt onyttigt, det räcker med det som är ;)